....

Chyba na stránce: Nepřehlédni aktualizaci papírových přihlášek! Upraven text poučení k září 2020 - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5282-neprehledni-aktualizaci-papirovych-prihlasek-upraven-text-pouceni-k-zari-2020"

Nepřehlédni aktualizaci papírových přihlášek! Upraven text poučení k září 2020

Nepřehlédni aktualizaci papírových přihlášek! Upraven text poučení k září 2020

Se začátkem nového skautského roku vedoucí řeší přihlášky do oddílu. O nově zavedených elektronických přihláškách a jejich využití, najdete více v samostatném článku. Pokud jste ovšem příznivci klasických papírových přihlášek, můžete je i nadále používat, ale měli byste vědět, že prošly drobnou úpravou a je vhodné využít novou verzi.

Co se změnilo?

Nejde o žádnou razantní změnu, a tak v oddílech budete moci používat přihlášky stále stejným způsobem. Provedli jsme však drobnou úpravu textu poučení k nakládání s osobními údaji, kdy aktualizace spočívá v:

  • upravení některých formulací ochrany osobních údajů pro lepší čtení a uvedení vhodnějších příkladů (např. přímá zmínka o evidenci údajů kvůli pobytům na akcích)
  • aktualizace odkazu na novelizovaný zákon k nakládání s osobními údaji

Které přihlášky používat

Velmi tedy doporučujeme, abyste pro nováčky používali tyto nové verze přihlášek (poznáte je podle označení “ver. 09/2020” v patičce dokumentů) a nově si tiskli už jen tyto nové. V případě, že již máte předem natisklé velké množství původních přihlášek (ver. 05/2018), nezoufejte, můžete je stále využít a spotřebovat. Změny v aktualizovaných přihláškách nejsou nijak zásadní. Ale následně už si tiskněte vždy jen novou verzi přihlášek.

Kde si nové přihlášky stáhnout?

Kompletní přehled všech přihlášek (pro mladší členy, dospělé apod.) najdete standardně v sekci “ochrana osobních údajů” na Křižovatce - www.skaut.cz/osobniudaje. Tam konkrétně v odkazech na jednotlivé přihlášky v tomto článku.

Jan Chmelař
asistent organizačního zpravodaje

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 798x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu