....

Chyba na stránce: Kouknete nám na výročku? Výroční zpráva Junáka – českého skauta za rok 2020 je připravena - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5650-vyrocni-zprava-junaka-ceskeho-skauta-za-rok-2020-kontrola"

Díky, že jste se rozhodli věnovat nám chvíli času. Přispějete svými připomínkami k tomu, aby byla Výroční zpráva Junáka – českého skauta za rok 2020 věcná, jednoznačná a bez chyb? Tým kolem výroční zprávy vaše podněty vyhodnotí a zapracuje. Konečný termín pro přijímání připomínek je čtvrtek 27. 5. 2021 v 17h.

Jak se můžete zapojit do ladění výroční zprávy?

Je to jednoduché. Stáhněte si níže PDF dokument s pracovní verzí výroční zprávy k připomínkování. V náhledu uvidíte rozvržení včetně navrhované sazby a grafiky. Po pečlivém zhlédnutí prosím pište své výtky, komentáře nebo postřehypřímo jako komentáře do sdíleného PDF, nebo do tohoto dokumentu. V této fázi nám jde především o Vaše vyjádření k podobám sdělení, k fotografiím, o návrhy doplnění dat nebo o odhalení šotků. Zatím není třeba provádět závěrečnou jazykovou korekturu, tu bude mít na starost profesionální korektor. Budeme rádi i za Vaše postřehy ke grafickému zpracování a sazbě. Barevnost fotografií a zarovnání prvků budeme ještě graficky dotahovat, fotky ještě projdou postprodukční úpravou. V následujícím týdnu kontaktujeme autory fotografií a požádáme je o licenci k publikování.

>> Výroční zpráva 2020 k připomínkám

>> Náhledové PDF ke stažení

Tým zpracovávající výroční zprávu Vaše podněty vyhodnotí a zapracuje. Konečný termín pro přijímání připomínek je 27. května 17h. Děkujeme za pomoc!

Kdy výroční zpráva vyjde a jak ji budete moci využít?

Výroční zprávu obdrží vedoucí organizačních jednotek spolu s rozesílkou časopisů. Dále bude možné zakoupit si za symbolickou částku libovolný počet kusů ve skautském obchodě skaut.cz/obchod. K dispozici pro Vás připravíme také elektronickou verzi výroční zprávy, kterou budete moci posílat ve formě odkazu, což se hodí například jako doplněk různých žádostí. Bude se nacházet na adrese skaut.cz/vyrocnizprava.

Pro výroční zprávu je možné najít rozsáhlé uplatnění. Ideálně se nabízí jako jeden z klíčových materiálů použitelný  při komunikaci jednotek se státní správou, institucemi, partnery, firmami, ale také s rodiči dětí nebo laickou veřejností. Ústředí Junáka – českého skauta výroční zprávu zasílá přímo mj. poslankyním a poslancům, senátorkám a senátorům, na odpovídající ministerstva a státní úřady, spolupracujícím organizacím a firmám a podobně. K dispozici ji dostávají samozřejmě i média.

Půjde do oficiální výroční zprávy vložit středisková výroční zpráva?

Ano, počítáme s tím. Regiony a střediska mají k dispozici šablonu pro výrobu vlastní výroční zprávy v podobě "šneka" složeného na třetiny. Šablona je lehce editovatelná v programu Canva, stačí jen přepsat texty nebo vyměnit fotky. Výroční zpráva obohacena o tuto přílohu může být vhodným doplňkem žádosti o grant či podporu jakékoli jednotky.

Šablona výroční zprávy pro střediska je k dispozici zde.

Za TDC a tým kolem výroční zprávy
Petra Daněčková (Peťule)
redaktorka interní komunikace

Článek publikoval

Zobrazeno: 215x

Práce s článkem

kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

Nahlásit chybu