....

Chyba na stránce: Dotace pro rok 2021. Nezmeškejte žádnou možnost ani termín pro podání žádosti - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5457-dotace-pro-rok-2021-nezmeskejte-zadnou-moznost-ani-termin-pro-podani-zadosti"

Dotace pro rok 2021. Nezmeškejte žádnou možnost ani termín pro podání žádosti

Dotace pro rok 2021. Nezmeškejte žádnou možnost ani termín pro podání žádosti

Díky podpoře Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy získáváme dotační prostředky na své projekty až ve výši 70% celkových nákladů. Žádosti o dotace přerozdělované přímo ústředím můžete podávat do 15. 2. 2021 v níže popsaných kapitolách. 

Opravy a údržby kluboven a základen (neinvestiční)

Termín odevzdání: 15. 2. 2021
Žádost připravte a odevzdejte prostřednictvím SkautISu.

Dotace je určena pouze na neinvestiční opravy a údržbu nemovitostí v majetku jednotek nebo dlouhodobém nájmu (obce, farnosti). Jedná se tak především o opravy střech, výměny oken a dveří, podlah nebo instalací, obnovu nátěrů, kuchyní a topný soustav, atd.
Získat lze zpravidla podporu od desítek do stovek tis. Kč, maximálně ale 70% celkových nákladů. K dofinancování lze využít vlastní prostředky. Příspěvky samospráv či půjčku z Fondu nemovitostí Junáka
Prioritně podporovány jsou objekty sloužící pro pravidelnou oddílovou činnost.

Věnujte prosím pozornost nutným náležitostem podaného projektu a rozlišení investičních a neinvestičních nákladů. Více o dotaci a podání žádosti v sekci neinvestičních oprav.

Strategie v oddílech

Termín odevzdání: 15. 2. 2021
Žádost připravte a odevzdejte prostřednictvím SkautISu.

Projekty na podporu strategie jsou aktivity, které napomáhají naplňovat některý z bodů strategie 2022 na lokální úrovni. Příkladem podporovaných oblastí může být podpora roverské věkově kategorie, spolupráce mladších členů s Kluby dospělých, aktivity podporující vedoucí a další. 

Veškeré potřebné informace k dotaci, včetně návodu, jak žádost podat ve SkautISu je možné najít v článku na Křižovatce. 

Zakládání nových oddílů

Termín odevzdání: 15. 2. 2021
Žádost připravte a odevzdejte prostřednictvím SkautISu.

Dotace pomáhá v rozjezdu nových oddílů mladších členů, neměla by sloužit k pořizování vybavení, které není pro činnost primární. Dotaci tak budete moci snadno využít na nájemné klubovny nového oddílu či vybavení klubovny a oddílu, bez kterého se činnost neobejde. Nebo jednoduše pořídit metodické materiály, kancelářské potřeby, sportovní a turistické vybavení. Některým oddílům by mohl ulevit i příspěvek pro vedoucího na dojíždění.

Více v samostatném článku. Podrobný popis k vyplnění žádosti ve skautISu naleznete v tomto článku

V případě nejasností či dotazů k celé oblasti dotací nás neváhejte kontaktovat e-mailem: kancelar@skaut.cz či telefonicky: 774 260 960 (STS).

Zuzana Vaidová
koordinátorka dotací
zuzana.vaidova@skaut.cz

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 2027x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu