....

Chyba na stránce: Nalaďte 13. října ve 20h SkautInfo, živé vysílání na téma Jak na skautský program na dálku - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5330-naladte-13-rijna-ve-20h-skautinfo-bude-zive-vysilani-na-tema-jak-na-skautsky-program-na-dalku"

Nalaďte 13. října ve 20h SkautInfo, živé vysílání na téma Jak na skautský program na dálku

Nalaďte 13. října ve 20h SkautInfo, živé vysílání na téma Jak na skautský program na dálku

Nečekat na nic, začít se chůzkami online, okamžitě. Ale jak na to? Nalaďte si živý online přenos na FB/SkautInfo a YouTube/SkautInfo k tématu oddílového a družinového skautského programu na dálku. Načerpejte zkušenosti ostatních z jarní fáze epidemie, posbírejte tipy na jednoduchá řešení.

Nečekejte, až budete mít dokonale připravený program. Nečekejte, až budete mít čas si to vyzkoušet nanečisto. Každá družina i oddíl si zaslouží péči svých rádců i vedoucích. Učme se a zkoušejme to (opět) za pochodu! V úterý 13. října si od 20 hodin pusťte živé vysílání SkautInfo TV Live: Jak na skautský program na dálku.

Kdy a kdo bude diskutovat

Diskutovat bude několik oddílových vedoucích z nejrůznějších koutů země. Bude čas i na otázky z publika. Zazní tu tipy, zkušenosti, otázky a odpovědi. Několik vedoucích představí, co jim fungovalo na jaře a jak na to. Otázky bude možno položit v průběhu přenosu přes kterýkoli z kanálů, sběr otázek předem je otevřen ve FB události nebo na e-mailu program@skaut.cz.

Pozvěte sem všechny, kteří by o tento živý přenos neměli přijít!

Kde najdu další informace?

Dobrá doporučení pro vás ale máme už teď, a to metodická i technická:

 
Základní rozcestník najdete na skaut.cz/koronavirus. Své případné dotazy směřujte na koronavirus@skaut.cz, na Kancelář ústředí v pracovní době (STS 776 720 220) nebo v případě zásadních a urgentních dotazů na Skautskou krizovou linku (737 205 520).
 
Petr Vaněk - Permi | koronavirus@skaut.cz | skaut.cz/koronavirus
místostarosta a koordinátor koronavirových opatření
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 568x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu