....

Chyba na stránce: Děláme to skautsky. Nabídka ponožek se rozrůstá o černé s týpkem a podsadou - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5325-skautske-ponozky-cerne"

Děláme to skautsky. Nabídka ponožek se rozrůstá o černé s týpkem a podsadou

Děláme to skautsky. Nabídka ponožek se rozrůstá o černé s týpkem a podsadou

Kolekci originálních skautských ponožek doplňuje nový model. Můžete se těšit na ponožky v barvě černé, jednu v páru vždy zdobí týpí a druhou podsady. Právě dorazily na sklad a jsou ke koupi na skautském obchodě ve všech velikostech.

Děláme to skautsky

Tyhle nové ponožky vznikly prakticky za 72 hodin. Všechny návrhy připravil Lukáš Neuheisl, náš redaktor externí komunikace a bylo to velmi svižné už od návrhu přes veřejné hlasování ve SkautFóru až po zadání do výroby. Prostě žádné zbytečné procesy okolo. Ve fóru zazněl i komentář: "Do těch stopro půjdu!" :)  Tak za nás hotovo, vybrali jste výborně, výsledek nám připadá velmi zdařilý a doufáme, že se budou líbit a taky skvěle nosit! 

Kde je seženu?

Ponožky si momentálně můžete pořídit hnedle ve čtyřech barevných kombinacích. Novinkou jsou tedy tyhle ponožky černé, dále můžete zvolit decentnější modré, veselé žlutozelené a klasické červenomodré. Všechny se skautským motivem. A cena solidních 150 Kč taky neodradí.

Ke koupi jsou na skautském obchodě, na https://www.obchod.skaut.cz/obleceni/ponozky, nebo v JUNshopu, https://www.junshop.cz. Ponožky jsou nově dostupné ve velikostech již od od dětské 32 až do vel. 47. Menší velikosti můžete nabídnout skautům a skautkám v oddíle.

Kvalitní a české

Materiál - ponožky jsou z 80% česané bavlny (certifikace v příloze), 15% polyamidu (zvyšuje odolnost) a 5% elastanu (zaručuje tvarovou stálost). Veškerá výroba je v České republice. Pletené jsou na 168 jehlových strojích, což dává ponožce jemnost a kvalitu.


Ponožky pro nás vyrábí We are ferdinand. Tuhle se dočtete něco o nich: https://weareferdinand.cz/o-nas. A tady o samotné výrobě ponožek: https://weareferdinand.cz/o-nas/vyroba-ponozek.

Něco dalšího?
Až budete mít na eshopu plný košík ponožek, nezapomeňte se rozhlédnout po eshopu, co přibrat. Nabídka je dostatečná, ať už máte náladu na něco prémiovéhoslušivéhopraktického nebo čtivého. Nebo co takhle doplnit kompletní "look" dalším slušivým doplňkem?
 
Za TDC
Petra Daněčková (Peťule)
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 696x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu