....

Chyba na stránce: Mají úroveň! Skleničky, kožené skautské opasky, pouzdra a zápisníky ke koupi na skautském obchodě - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5319-sklenicky-opasky-zapisniky"

Mají úroveň! Skleničky, kožené skautské opasky, pouzdra a zápisníky ke koupi na skautském obchodě

Mají úroveň! Skleničky, kožené skautské opasky, pouzdra a zápisníky ke koupi na skautském obchodě

Na skautském obchodě je několik parádních novinek. Budeme rádi, když vám udělají radost skautské skleničky, limitovaná edice zahrnující kožený opasek, pouzdro na nůž a zápisník a také třeba nové korkové bloky. 

Sklenička na víno s pískovaným skautským motivem

Sklenka má ideální objem "dvě deci" a balení obsajuje dvě skautské sklenky na víno. Zdobí ji decentní pískovaný (nesmazatelný) motiv.

>> Prohlédnout si nové skleničky na skautském obchodě <<

Korkový zápisník skaut

Tenhle fajn dárek pro skauty na jejich zápisky a poznámky má formát A5 i A6 a nelinkované listy. Na dotyk příjemný korkový povrch, pěkně zapadne do přírody a zároveň šetří životní prostředí. Korek je totiž ekologický materiál, získaný z obnovitelných zdrojů. Kůra stromu se prostě jen jednou za devět let oloupe a ten může dále růst.

Další předností je šikovná všitá vnitřní záložka. Už nebudete muset listovat blokem pokaždé, když ho zaklapnete a pak budete chtít najít poslední stránku. Navíc má blok gumičku na uzavření, která se postará o to, že se vám bloček v batohu neotevře a stránky se nesežvýkají.

>> Prohlédnout si korkový zápisník na skautském obchodě <<

Skautské kožené pásky

Opasky jsou vyrobeny z velice trvanlivé hovězí hlazené kůže o síle 4 mm, šířka řemenu je 4 cm. Pásek zdobí skautská lilie a nápis jednoduchý elegantní "skaut". Všechny kovové komponenty jsou v černé barvě, včetně zapínání na přezku s rolnou. Pásek je ošetřen hydrofobním přípravkem na bázi včelího vosku. Nabízíme jej ve dvou barvách. Více o opascích v tomto článku.

>> Prohlédnout si nové opasky na skautském obchodě <<

Skautská kožená pouzdra na nůž

I kožené pouzdro je vyrobeno z velice trvanlivé hovězí hlazené kůže. Zdobí jej skautská lilie. Je určeno pro zavírací nože, opatřeno zavíráním s drukem a možností provlečení opaskem na kovovou sponu. Kůže je ošetřena hydrofobním přípravkem na bázi včelího vosku.  Velikost 11 cm. Nabízíme jej ve dvou barvách.

>> Prohlédnout si nová pouzdra na nože na skautském obchodě <<

Skautský kožený zápisník

Zápisník je vyroben z velice trvanlivé hovězí hlazené kůže. Zdobí jej skautské logo a je opatřen zavíráním s drukem a gumičkou na uchycení a výměnu vloženého sešitu. Kůže je ošetřena hydrofobním přípravkem na bázi včelího vosku. Velikost 17 x13 cm. Nabízíme jej ve čtyřech barvách.

>> Prohlédnout si nové kožené zápisníky na skautském obchodě <<

Hodilo by se vám ještě něco?

Pokud vám chybí něco pro přípravu programu, pro skautskou činnost, nebo propagaci skautingu, můžete to pořídit na www.skaut.cz/obchod nebo na www.junshop.cz. Nabídka je dostatečná, ať už je to něco praktického, slušivého, nebo čtivého. 

Za TDC
Petra Daněčková (Peťule)

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 787x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu