....

Chyba na stránce: Kvalitní a naše. Limitovaná edice kožených skautských opasků, pouzder a zápisníků - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5200-limitovana-edice-skautskych-opasku"

Kvalitní a naše. Limitovaná edice kožených skautských opasků, pouzder a zápisníků

Kvalitní a naše. Limitovaná edice kožených skautských opasků, pouzder a zápisníků

Představujeme novinku na skautském obchodě. Limitovanou edici, která zahrnuje kožený opasek, pouzdro na nůž a zápisník. Vše je vyrobeno v české dílně Eggo.

Skautské kožené pásky

Opasky jsou vyrobeny z velice trvanlivé hovězí hlazené kůže o síle 4 mm, šířka řemenu je 4 cm. Pásek zdobí skautská lilie a nápis jednoduchý elegantní "skaut". Všechny kovové komponenty jsou v černé barvě, včetně zapínání na přezku s rolnou. Pásek je ošetřen hydrofobním přípravkem na bázi včelího vosku. Nabízíme jej ve dvou barvách.

>> Prohlédnout si nové opasky na skautském obchodě <<

Skautská kožená pouzdra na nůž

I kožené pouzdro je vyrobeno z velice trvanlivé hovězí hlazené kůže. Zdobí jej skautská lilie. Je určeno pro zavírací nože, opatřeno zavíráním s drukem a možností provlečení opaskem na kovovou sponu. Kůže je ošetřena hydrofobním přípravkem na bázi včelího vosku.  Velikost 11 cm. Nabízíme jej ve dvou barvách.

>> Prohlédnout si nová pouzdra na nože na skautském obchodě <<

Skautský kožený zápisník

Zápisník je vyroben z velice trvanlivé hovězí hlazené kůže. Zdobí jej skautské logo a je opatřen zavíráním s drukem a gumičkou na uchycení a výměnu vloženého sešitu. Kůže je ošetřena hydrofobním přípravkem na bázi včelího vosku. Velikost 17 x13 cm. Nabízíme jej ve čtyřech barvách.

>> Prohlédnout si nové kožené zápisníky na skautském obchodě <<

Výroba hezky česky

Tradičně fandíme českým výrobcům a tak jsme i při volbě této edice vybrali hezky česky, Eggo najdete na pražském Žižkově. Při nákupu surovin a ostatních potřebných komponentů Eggo také upřednostňuje domácí dodavatele. Dokáže tak ohlídat prémiovou kvalitu nejen kůží, ale také přezek, nýtů či kovových druků. Zboží vyrábí ručně, až po fázi šití jednotlivých dílů, se kterým v dílně pomáhají kvalitní sedlářské šicí stroje. Ručně řezané a barvené díly jsou navíc sešívány speciálními velmi pevnými nitěmi zvyšující odolnost kožených tašek a doplňků. Produkty vyrábí v malých sériích a díky tomu může zaručit vysokou úroveň jejich kvality. 

Jak zvolit správnou velikost pásku?

V kalhotách či typu kalhot, ve kterých plánujete kožený pásek nosit si změřte obvod pasu či boků (měřte podle toho, ve kterých místech budete opasek nosit). Výsledná hodnota v cm je délkou od zapínacího trnu opasku po prostřední dírku. V této míře Vám bude pásek vyroben a měl by perfektně sedět.

Hodilo by se vám ještě něco?

Pokud vám chybí něco pro přípravu programu, pro skautskou činnost, nebo propagaci skautingu, můžete to pořídit na www.skaut.cz/obchod nebo na www.junshop.cz. Nabídka je dostatečná, ať už je to něco praktického, slušivého, nebo čtivého. 

Za TDC
Petra Daněčková (Peťule)

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 758x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu