....

Chyba na stránce: Přihlas se do emailové konference výchovných zpravodajů - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/3455-prihlas-se-do-emailove-konference-vychovnych-zpravodaju"

Přihlas se do emailové konference výchovných zpravodajů

Přihlas se do emailové konference výchovných zpravodajů

Nově vzniklý komunikační kanál pro výchovné zpravodaje má již devadesát členů. Pozvali jsme do něj všechny jmenované výchovné zpravodaje/zpravodajky, dále jsme oslovili i statutáry jednotek, kde výchovného nemají. Přesto se k tobě možná tato informace ještě nedostala. Mělo by se jednat o nástroj, který bude sloužit ke komunikaci mezi ústředím a výchovnými středisek, okresů a krajů i mezi výchovnými zpravodaji navzájem. O prostor ke vzájemnému sdílení zkušeností a ke konzultaci důležitých rozhodnutí. Skrze konferenci ti chceme nabídnout zajímavé a užitečné informace k podpoře výchovy, které by jinak možná zapadly v množství ostatních na Křižovatce.

Do konference se mohou přihlásit nejen oficiálně jmenovaní výchovní zpravodajové/ky, ale všichni, kterým je oblast výchovy a vzdělávání blízká, případně ji mají ve své jednotce na starosti. Naším cílem (v rámci projektu Podpora výchovných zpravodajů) je přispět k tomu, aby výchova byla brána jako priorita. Samozřejmě nedohlédneme do všech oddílů, a tak nutně potřebujeme spolupracovníky – těmi by se měli stát právě výchovní zpravodajové. Konference je nastavena jako moderovaná, takže nemusíš mít obavu z toho, že by ti někdo zahltil emailovou schránku. Očekáváme, že tento komunikační kanál budeme využívat podle potřeby průměrně jednou za měsíc. Pokud chceš přidat do konference, napiš na michal.bures@skaut.cz

Také připomínáme, že se připravuje velké setkání výchovných zpravodajů - SeVýZ (více informací v článku na Křižovatce). Už jsou čtyři desítky přihlášených - neváhej, přihlas se a motivuj prosím další. Nyní sestavujeme finální harmonogram akce, jakmile bude na světě - pošleme jej přihlášeným a konferencí výchovných zpravodajů. Věříme, že to bude zajímavý a pro všechny přínosný víkend.

Michal Bureš - Bumerang
koordinátor projektu Podpora výchovných zpravodajů

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1124x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu