....

Chyba na stránce: Přihlašování na SeVýZ - celostátní setkání výchovných zpravodajů a zpravodajek spuštěno - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/stredisko/lide/829-vychovny-zpravodaj-top-clanky/3426-prihlasovani-na-sevyz-celostatni-setkani-vychovnych-zpravodaju-a-zpravodajek-spusteno?autologin=1"

Přihlašování na SeVýZ - celostátní setkání výchovných zpravodajů a zpravodajek spuštěno

Přihlašování na SeVýZ - celostátní setkání výchovných zpravodajů a zpravodajek spuštěno

Jsi výchovným zpravodajem a stále trochu tápeš v tom, jak na to? Máš ve svém středisku na starosti výchovu? Hledáš se v roli výchovného? Jsi členem okresní či krajské rady a kompetence týkající se výchovy řešíš právě ty? Nebo tě prostě jen oblast výchovy a vzdělávání zajímá? Přijeď na celostátní setkání pro výchovné, uskuteční se o víkendu 20. – 22. 10. 2017 ve Skautském centru Vinice v Pardubicích. Přihlašovací formulář objevíš ZDE.

Program setkání bude částečně probíhat v plénu, ale většinou v sekcích, kde si budeš moci vybrat to, co je pro tebe nejpřínosnější. Představíme dlouho fungující i nově zaváděné nástroje podpory výchovy v Junáku. Budeme se zabývat moderní pedagogikou, diskutovat o přístupu k členům oddílu, o systému vzdělávání v Junáku, o cestě, jak jednoduše zorganizovat vzdělávací akci, o tom, jak napomoci stmelení činovníků ve středisku/na okrese/v kraji, zároveň si zkusíme osvojit potřebné dovednosti týkající se navázání otevřeného vztahu s vůdci oddílů, bude dost prostoru i pro vzájemnou výměnu zkušeností a myslíme i na pohodově strávený čas (hudební nástroje s sebou!). Čekají na tebe lektoři z řad skautů i neskautů, zajímavé a inspirativní osobnosti. Tak neváhej, uvidíme se na SeVýZu!

Pokud máš ve svém okolí někoho, kdo se výchově a vzdělávání věnuje (nebo o tom do budoucna přemýšlí), předej mu prosím informaci o chystaném setkání.

Michal Bureš – Bumerang
koordinátor projektu Podpora výchovných zpravodajů

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1428x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu