....

Chyba na stránce: Adam Karel Navrátil - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/stredisko/lide/motivace/koucink/4868-adam-karel-navratil"

KOUČINK

Nabízíme ti ve spolupráci s Koučink Centrem a CoEdu možnost plně využít svůj potenciál v prostředí skautingu díky benefitu pro činovníky od 15-ti let - koučinku.

Koučink pomáhá člověku podniknout konkrétní kroky k dosažení jeho vize, cíle nebo přání.

Co patří mezi častá témata, která koučovaní řeší?

Časové skloubení skautingu, práce a osobního života, Chybí pocit uznání, Zvládání konfliktů, Budování přirozené autority, Jak udělat správné rozhodnutí, Jak řídit svůj tým,…

Brnklo některé z témat na tvoji strunu? Nebo už vidíš jiné, které potřebuješ posunout a sám/a třeba nevíš přesně, kudy do toho? Koučink Centrum nabízí skautům službu koučování za výrazně výhodnějších podmínek, než je běžné na trhu. Více o ceně i způsobu zapojení do projektu najdeš v praktických informacích.

Své si zde mohou najít starší rádcové, členové oddílových rad, roveři a rangers, vedoucí oddílů, středisek, okresů i krajů a další skautští činovníci.

Adam Karel Navrátil

Co Vás přivedlo ke koučování?

Ke koučování mne přivedli mé vlastní otázky, které si tiše pokládám každý den, věřím, že to tak má každý z nás. Už jako děti jsme chtěli přece znát odpověď na vše, čemu jsme nerozuměli, nebo co pro nás bylo nové a poznání-hodné, možná také strašidelné. V dospělosti na to pak mnohdy zapomeneme, jak důležité je se stále ptát: kam jdu, proč to dělám, jak se v tom cítím nebo jaký to má opravdu smysl. Přes 25 let pracuji mezi lidmi a s lidmi, prošel jsem profesí obchodníka, úředníka, konzultanta, manažera, učitele, průvodce, terapeuta a stále si velmi vážím každého, kdo ostatním pomáhá nalézt svou vlastní cestu a vlastní odpovědi. Čas od času takovou pomoc, kousek doprovodit, uvědomit, potřebuje každý z nás. Věřím, že dobrý kouč je jako šaman, který vám pomůže otevřít dveře k vlastní síle a moudrosti.

V čem může být spolupráce s Vámi jako s koučem přínosem?

Věřím v potenciál každého z nás. Věřím, že každý z nás má svůj originální a nezaměnitelný životní příběh a měl by se snažit naplnit své vlastní poslání.

Vzdělání

  • FF UK, andragogika a personální řízení, FSV UK, Europeum, VŠERS, učitelství pro ZŠ A SŠ

Kvalifikace v koučinku

  • Akreditovaný profesionální externí kouč, Koučink Centrum, akreditace MŠMT, 2019

Praxe v zaměstnání

  • 10 let v oblasti personalistiky
  • 7 let v oblasti školství a osobního rozvoje
  • 3 roky v manažerské roli
  • 3 roky jako průvodce a lektor teambulidingu

Praxe v koučování

  • 50+

Vaše specializace

  • životní koučink
  • profesní koučink
  • vztahový koučink
  • spirituální koučink
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 277x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu