....

Chyba na stránce: Vyzkoušej metodu koučování - vyber si svého kouče! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/stredisko/lide/motivace/koucink/4260-vyber-si-sveho-kouce"

KOUČINK

Nabízíme ti ve spolupráci s Koučink Centrem a CoEdu možnost plně využít svůj potenciál v prostředí skautingu díky benefitu pro činovníky od 15-ti let - koučinku.

Koučink pomáhá člověku podniknout konkrétní kroky k dosažení jeho vize, cíle nebo přání.

Co patří mezi častá témata, která koučovaní řeší?

Časové skloubení skautingu, práce a osobního života, Chybí pocit uznání, Zvládání konfliktů, Budování přirozené autority, Jak udělat správné rozhodnutí, Jak řídit svůj tým,…

Brnklo některé z témat na tvoji strunu? Nebo už vidíš jiné, které potřebuješ posunout a sám/a třeba nevíš přesně, kudy do toho? Koučink Centrum nabízí skautům službu koučování za výrazně výhodnějších podmínek, než je běžné na trhu. Více o ceně i způsobu zapojení do projektu najdeš v praktických informacích.

Své si zde mohou najít starší rádcové, členové oddílových rad, roveři a rangers, vedoucí oddílů, středisek, okresů i krajů a další skautští činovníci.

Vyzkoušej metodu koučování - vyber si svého kouče!

Řešíš časové skloubení skautingu, práce a osobního života? Zvládání konfliktů? Nebo budování přirozené autority? Chceš lépe řídit svůj tým? Přijít na to, jak si vybrat a vychovat nástupce? Nebo jak pracovat s motivací svých skautských spolupracovníků?

V těchto i mnoha dalších oblastech ti může pomoci právě kouč. Pokud ses tedy našel/la ve zmíněných tématech, nebo máš jiné, které tě teď trápí, neváhej si vybrat svého kouče z těch, kteří s námi spolupracují.

Koučink pomáhá člověku podniknout konkrétní kroky k dosažení jeho vize, cíle nebo přání. V rámci spolupráce s Koučink Centrem nabízíme skautům službu koučování za výrazně výhodnějších podmínek, než je běžné na trhu. Hodinové setkání s koučem přijde pouze na 200 Kč (komerční ceny se pohybují od 1000,- do 4000,-).

Nejsi si jistý/á, co koučink vůbec je? Pak si přečti více v článku Skautingu či na Křižovatce, kde také zjistíš, jak se zapojit do projektu a jak se spojit s vybraným koučem.

Koučování je vhodné jak pro starší rádce/rádkyně, členy/ky oddílové rady, tak pro rovery/rangers, vedoucí oddílu/střediska/okresu/kraje či jiné skautské činovníky/ce.

Pokud se rozhodneš koučink vyzkoušet, můžeš si nyní vybírat již ze 15 koučů. Jejich medailonky najdeš také na Křižovatce.


S Koučink Centrem ses již mohl/a setkat letos na Elixíru či Helpdesku, stejně jako v minulých ročnících.

   

 

Slavíková Kateřina (Kačka)
koordinátorka personalistikých projektů a projektu Hodnocení kvality
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1617x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu