....

Chyba na stránce: Nové tipy ke skautské stezce z domova i zkušenosti s online schůzkou světlušek - nová podpora pro #skautingdoma - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/clanky-na-webu/5082-nove-tipy-ke-skautske-stezce-z-domova-i-zkusenosti-s-online-schuzkou-svetlusek-nova-podpora-pro-skautingdoma"

Nové tipy ke skautské stezce z domova i zkušenosti s online schůzkou světlušek - nová podpora pro #skautingdoma

Nové tipy ke skautské stezce z domova i zkušenosti s online schůzkou světlušek - nová podpora pro #skautingdoma

S dalším týdnem přichází nové tipy na podporu skautování z domova. Své si najdou vedoucí skautů a skautek stejně jako vedoucí vlčat a světlušek.

Doporučujeme nové způsoby, jak plnit skautskou stezku doma

Ponořili jsme se do skautské stezky a vybrali pro vás druhou várku aktivit s nápady, jak je lze uchopit při plnění z domova. Hledejte zde: stezka.skaut.cz/skautingdoma.
Všechny tipy najdete také na webu Chystám program roztříděné podle oblastí:

JOTI Special - účastí ke splnění bodů ze stezky i ze skautských odborek

novém článku o JOTI Special najdeš přehled možností, jak skrze svou účast mohou kluci a holky plnit stezku nebo odborky. Článek navíc obsahuje praktické rady a podporu pro vás, vedoucí, jak tuhle akci využít. Průzkum a zapojení oddílu neodkládej, JOTI Speciál startuje už tento pátek!

Váháte s online schůzkami pro světlušky a vlčata? Přečtěte si o zkušenostech Sedmikrásek z Mostu

Často se ptáte, co a jak se světluškami a vlčaty na dálku. Komtesa ze Sedmikrásek Most píše o tom, jak se to daří jim a dává konkrétní tipy, které se jim osvědčily. Čtěte zde!

Nabídka připravených rozcviček pro malé i velké

V době karantény máme nejspíš daleko míň pohybu, než na co jsme zvyklí, u holek a kluků je to možná ještě výraznější. Podpořte je tom, aby teď nezanedbávali ani fyzickou aktivitu. Pomoci vám mohou třeba krátké coronacvičky, které s laskavým svolením Školního atletického klubu Kbely sdílíme. Cvičit můžete společně na online schůzkách a nebo to může být výzva pro samostatnou činnost doma. Při společné komunikaci můžete probrat, která rozcvička vám dala zabrat nejvíc, která vás nejvíc bavila nebo co vám pomáhá, abyste překonali lenost a skutečně si každý den zacvičili.

Youtuber Blondýn tentokrát představuje aplikace, co pomůžou nejen se stezkou!

Druhé video od Blondýna představí zajímavé mobilní aplikace. Nejen že vás může inspirovat k zajímavému využití chytrého telefonu, ale taky vám napoví, jak vám tyhle aplikace můžou usnadnit plnění skautské stezky v oblasti Příroda kolem nás, Kdo jsem a dalších. Všechny videa od Blondyho postupně najdete na adrese stezka.skaut.cz/skautingdoma

Prozkoumej nový web Chystám program 

Představujeme nový web Chystám program pro všechny rádce, rádkyně i vedoucí! Chystám program je tvým pomocníkem při práci se stezkou a nejen s ní! Umožní ti připravit program a tvoje plány sdílet s ostatními vedoucími. U každé aktivity vidíš výchovný cíl, takže budeš vědět, k čemu aktivita směřuje. Pod tagem #skautingdoma najdeš všechny aktivity, které jsou vhodné pro současnou podobu skautování. 

Váš programový tým Kanceláře ústředí
Rozárka, Gymi, Marťa, Blecha, Liduš a Kulda

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 2439x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu