....

Chyba na stránce: Jak snadno oslovit rodiče a děti? Náborové tiskoviny jsou vhodným nástrojem - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5223-vyuzijte-naborove-materialy"

Jak snadno oslovit rodiče a děti? Náborové tiskoviny jsou vhodným nástrojem

Jak snadno oslovit rodiče a děti? Náborové tiskoviny jsou vhodným nástrojem

Přilákejte nováčky! Jeden z efektivních způsobů, jak oslovit zájemce o skauting, je rozdávání informačních materiálů. Jedná se například o letáčky, které mají za úkol ve zkratce představit skauting rodičům dětí. K dispozici je také náborový časopis, který má hravou formou nalákat nováčky přímo mezi dětmi. Nabízíme vám také možnost se zaregistrovat a získat nárok na náborový balíček zdarma.

Oslovte rodiče i děti

Loni vyšly nové propagační materiály, jsou to dva letáčky - jeden pro skauty a jeden pro vodní skauty. Tyto letáčky jsou ve formě leporela v novém skautském vizuálním stylu, určené hlavně jako propagační materiál k rozdávání na náborových akcích. Jsou prodávány po baleních 50 ks. Dále pak náborový časopis, který má za cíl zaujmout děti a atraktivně jim představit skauty. Skládá se ze 16 stran plných pestrého barevného obsahu, klade důraz na zapojení dítěte. Obsahuje základní informace o skautech, luštění, komix a další. Je prodáván po balení 25 ks.  

Zkontrolujte, zda jste mezi přihlášenými

Letáky i časopis si můžete buď koupit ve skautském obchodě, nebo získat zdarma. Stačí se zaregistrovat a máte nárok na náborový balíček s propagačními materiály. Obsahuje náborové plakáty, časopisy, letáky pro rodiče a tašky. K tomu dostanete navíc 20 % slevu na všechny propagační materiály. 

Prohlédněte si náborové materiály online

Náborový časopis Skaut - nováček

Jak dále oslovit rodiče případných nováčků

Dalším materiálem, který je na skautském obchodě dostupný, je Leták pro rodiče - brožura. Jedná se o podrobnější propagační materiál o skautingu seznamující rodiče, kteří již mají zájem o bližší informace o tom, jak to v Junáku - českém skautu chodí, kdo se o děti stará, co za činnost se jim nabízí.

Dále existuje ještě jeden podobný a mnohem obsáhlejší materiál, Brožura pro rodiče nováčků, ten ale neslouží pro náborové aktivity. Je určený rodičům, kteří již dítě u skautů mají. Dle nastavení ve skautiSu přijde rodičům automaticky, nebo lze zaslání zrušit, objednat a předat rodičům individuálně.

Další propagační materiály

Nepřehlédněte také možnost dokoupení dalších propagačních materiálů na skaut.cz/obchod. Při objednávání náborového balíčku zdarma je tak ideální optimalizace platby poštovného objednáním toho, co se vám z nabídky hodí nejen na nábory. A při přihlášení se k projektu skautských náborů získáte krom náborového balíčku materiálů zdarma i velkou slevu 20 procent na většinu propagačních předmětů a materiálů z nabídky eshopu. Pro více informací je zde na Křižovatce k dispozici sekce www.skaut.cz/nabory. Věříme, že si vybere každý.

Za TDC
Petra Daněčková (Peťule)
redaktorka interní komunikace
 
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 589x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu