....

Chyba na stránce: Přihlašte se k náborům 2020 - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/oddil/akce/nabory/1300-prihlaseni"

NÁBORY

Největší náborové akce probíhají celorepublikově v září, nicméně do náborových aktivit se můžete vrhnout i kdykoliv během roku. Nezapomeňte však, že nábory je třeba předem důsledně promyslet a připravit. Jen tak může náborová snaha zapříčinit naplnění kýžených očekávání. No a krom nárazových náborů není ještě radno podceňovat také stálou propagaci, díky které můžete neznalé veřejnosti představit kladný přínost skautské činnosti. Na získávání nováčků ale nejste sami!  Na této stránce naleznete úctyhodnou zásobu všemožných rad a tipů, které už byly úspěšně ověřeny praxí.

Přihlašte se k náborům 2020

Než vyrazíte na tábor, začněte přemýšlet o září a novém oddílovém roce. Bude vás dost? Nebo by se vám hodili nováčci?

S podporou ústředí můžete počítat i tento rok, zde na Křižovatce máte k dispozici sekce www.skaut.cz/nabory, kde je zpracovaná metodika různých typů náborů, přehled nabízených propagačních materiálů i návody, jak si je můžete sami vytvořit, eknihy, videa a fotky ke stažení a rady, jak si nováčky udržet v oddíle i po náborech. Doporučujeme k prostudování také sekci Propagace.

Přihlaste se k letošním náborům

Vyplňte přihlašovací formulář níže, získate každoroční podporu: náborový balíček zdarma obsahující 5 náborových plakátů, 25 náborových letáků ve formě kartiček, 10 letáků pro rodiče - brožur a 25 náborových časopisů. Je to základ pro každého, k tomu si můžete vybrat, co nejvíce vyhovuje vašim potřebám - na ostatní propagační materiály získáte přihlášením slevu 20 %

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 6793x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

2 Názory
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu