....

Chyba na stránce: Jak oslovit děti a představit jim skauting? Je tu nové vydání náborového časopisu - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4667-objednejte-si-nove-propagacni-plakaty-pro-sve-nabory-3"

Jak oslovit děti a představit jim skauting? Je tu nové vydání náborového časopisu

Jak oslovit děti a představit jim skauting? Je tu nové vydání náborového časopisu

Náborový časopis Skaut je tu s námi už dlouho a protože je velmi oblíbený, dočkal se opět čerstvého, aktualizovaného vydání. Patří do rukou nejmladším nováčkům; na šestnácti stránkách najdou potřebné informace o tom, co to obnáší být skautem a co se skauty mohou zažít.

Představení skautingu nejmenším

Co všechno mohou vědět o skautingu děti, které s ním nemají žádnou zkušenost? Možná o něm něco málo tuší, ale nebude to asi mnoho. Skautské vědění dlouholetých vedoucích je oproti tomu nesrovnatelně hlubší. Jenže co z toho, když se člověk zasekne na marných pokusech? Je těžké zformulovat jednoduše a zábavně alespoň něco z toho, čím skauting je a co dokáže nově příchozím nabídnout. Speciální časopis "Skaut - nováček" je tu proto, aby nám v tomto úkolu pomohl. Díky své zábavné a atraktivní formě má velkou šanci oslovené děti zaujmout a namotivovat. Zbytek už je na vás :) 

Náborový časopis Skaut (nováček)

Náborový časopis Skaut je milou a nenáročnou ochutnávkou toho, co skauting nabízí. Potenciální nováčci v něm naleznou spoustu jednoduchých her, komiksů a příběhů. Upravený a aktualizovaný dotisk navazuje na předešlé verze, které se u vás těší velké oblibě.


KUPTE SI NÁBOROVÝ ČASOPIS SKAUT (16 barevných stran, formát A5)
Časopis se prodává jen po 87Kč za 25ks! Nebojte se proto pořídit časopis do každého nováčkovského batůžku.

Nezapomeňte také na další nové produkty, které jsme vám nedávno představovali

Leták pro rodiče

Skládaný letáček ve formě leporela v novém skautském vizuálním stylu je určený hlavně jako propagační materiál k rozdávání na náborových akcích. Informuje rodiče dětí o tom, proč je vhodné dát dítě "vyrůstat do skauta". Obsahuje prostor pro dopsání či dolepení kontaktů na oddíl.


KUPTE SI LETÁK PRO RODIČE (JEDNOTLIVĚ, NEBO V BALÍKU)
Po jednom to vyjde na 3Kč, v balíku po 50Ks za 118Kč.

Leták pro rodiče brožura

Podrobnější propagační materiál o skautingu seznamující rodiče, kteří již mají zájem o bližší informace o tom, jak to v Junáku chodí, kdo se o děti stará, co za činnost se jim nabízí.


KUPTE SI LETÁK PRO RODIČE BROŽURA
Leták je celobarevný, má 12 stran a vyjde vás na 4Kč.

Skautské plakáty

Také rodina skautských náborových plakátů se v květnu rozrostla o další pěkné kousky. Pojďte se podívat, jakými motivy teď můžete lákat nováčky do vašich řad. A kam že se dá takový plakát pověsit? No tak například na klubovnu! Pokud okolo chodí dost lidí, určitě zájmu neujde. Další možností je škola, školka, stánek v rámci propagační akce, výloha spřáteleného obchodu, místní vývěska. Po domluvě s městem také legální inzertní plochy.


KUPTE SI NÁBOROVÉ PLAKÁTY NA SKAUTSKÉM OBCHODĚ 
Jeden plakát stojí jen 5Kč. Efekt jejich vyvěšení může být k nezaplacení ;)

Plánujete nábor nových členů?

Pokud potřebujete nabrat do svého oddílu nováčky a hledáte způsob, jak na to, přečtěte si tento článek, který vás upozorní na letošní možnost získání náborových produktů zdarma a nasměruje vás, kde najdete další užitečné informace, rady a tipy.

>> Zaregistrujte se k náborům a získejte náborový balíček ZDARMA <<

Všichni přihlášení také získají kód na 20% slevu na všechen propagační materiál kromě frisbee, prémiového zboží a šperků.

Pomoho by vám mít na rozdávání letáky, samolepky, tašky, sešity a propagační časopisy? Prohlédněte si přehledně v tabulce celou nabídku náborových materiálů! Objednávku je určitě šikovné rozšířit a pobrat toho rovnou víc najednou - ať zbytečně neplatíte víckrát poštovné. V eshopu skaut.cz/obchod, nebo na Junshop.cz najdete širokou nabídku publikací, včetně skautské beletrieskautské metodiky a veškerého skautského vybavení. 

Za TDC
Petra Daněčková (Peťule)
redaktorka interní komunikace
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 872x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

1 Názor
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu