....

Chyba na stránce: První schůzku dobře připravte. Víte, jak se starat o nováčky? - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4638-naborem-to-nekonci"

První schůzku dobře připravte. Víte, jak se starat o nováčky?

První schůzku dobře připravte. Víte, jak se starat o nováčky?

Z první schůzky odešlo zklamané. Už se vám to stalo? Uspořádáte nábory, děti přijdou na první schůzku. Někdy se zapojí, jindy se jen dívají... ale pak už se neobjeví. Nestačí po náborech jen dostat dítě do klubovny, je třeba ho nadchnout programem. A nezapomenout na budování vztahu s rodiči.

Když děti poprvé oslovíte, měli byste také rozmyslet, co bude následovat. Kam děti s rodiči pozvete, aby se o vašem oddíle či středisku dozvěděli více? Mějte nachystanou náborovou schůzku třeba hned příští týden a rovnou na ni děti zvěte. Rozmyslete si, jak děti, které na akci přijdou, přitáhnout do oddílů - jak neztratit kontakt.

Jaké další kroky hned po náboru podniknout

Nezapomeňte na to, že je potřeba mít první schůzky pěkně připravené, aby nováčky zaujaly. Co dělat dále, abyste děti po náboru udrželi, podrobně zpracovává metodika "Náborem to nekončí". Doporučujeme ji před začátkem nového skautského roku dobře prostudovat.

>> Prostudovat metodiku náborem to nekončí <<

Podpora náborů na Křižovatce

Nabíráte do svého oddílu nováčky a hledáte další způsoby, jak na to? Přečtěte si také tento článek, který vás upozorní na letošní možnost získání náborových produktů zdarma a nasměruje vás, kde najdete další užitečné informace, rady a tipy.

>> Zaregistrujte se k náborům a získejte náborový balíček ZDARMA <<

Všichni přihlášení také získají kód na 20% slevu na všechen propagační materiál kromě frisbee, prémiového zboží a šperků. Pomoho by vám mít na rozdávání letáky, samolepky, tašky, sešity a propagační časopisy? Prohlédněte si přehledně v tabulce celou nabídku náborových materiálů! Objednávku je určitě šikovné rozšířit a pobrat toho rovnou víc najednou - ať zbytečně neplatíte víckrát poštovné. V eshopu skaut.cz/obchod, nebo na Junshop.cz najdete širokou nabídku publikací, včetně skautské beletrieskautské metodiky a veškerého skautského vybavení. 

Za TDC
Petra Daněčková (Peťule)
redaktorka interní komunikace
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 2246x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu