....

Chyba na stránce: Rodina skautských propagačních předmětů se rozrostla o karabiny a bambusová pera - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4632-nove-karabiny-propisky-a-pera"

Rodina skautských propagačních předmětů se rozrostla o karabiny a bambusová pera

Rodina skautských propagačních předmětů se rozrostla o karabiny a bambusová pera

Jsou tu opět novinky na skautském obchodě. Kdo je fanda dřeva a v poslední době ocenil dřevěná usbéčka, powerbanky, či korkový blok, nejspíš najde zalíbení i v bambusových psacích potřebách. A ke klíčence s páskem přibyly karabiny v pěti barvách s gravírovaným skautským hashtagem.

Karabina skautská v pěti barvách

Karabinky můžete koupit na skautském obchodě. Jednoduchá zelená, modrá, červená a černá karabina má stálý gravírovaný skautský hashtag a stojí pouhých 25 Kč, což z ní činí ideální předmět na rozdávání na skautských akcích jako náborový a propagační předmět.

>> Koupit karabiny na skautském obchodě <<

Pero a tužka z bambusu

Další novinkou je bambusová sada v papírové krabičce. Sada obsahuje kuličkové pero s černým inkoustem a mechanickou tužku. Na obou je skautský potisk. Cena 160Kč. Druhá možnost je koupit bambusové kuličkové pero s kovovými doplňky a modrým inkoustem samostatně za 30Kč. Také jej můžete úspěšně použít jako propagační předmět, kterým rozšíříte povědomí o skautingu a vašem oddíle. 

>> Koupit bambusová pera na skautském obchodě <<

 

V nabídce máme i další skautské propisky. A pokud máte rádi přírodní materiály, ze dřeva tu najdete již výše zmíněné USB flash disky, novou powerbanku a korkový blok.

Pokud plánujete nábor nových členů

Potřebujete nabrat do svého oddílu nováčky a hledáte způsob, jak na to? Přečtěte si tento článek, který vás upozorní na letošní možnost získání náborových produktů zdarma a nasměruje vás, kde najdete další užitečné informace, rady a tipy.

>> Zaregistrujte se k náborům a získejte náborový balíček ZDARMA <<

Všichni přihlášení také získají kód na 20% slevu na všechen propagační materiál kromě frisbee, prémiového zboží a šperků.

Pomoho by vám mít na rozdávání letáky, samolepky, tašky, sešity a propagační časopisy? Prohlédněte si přehledně v tabulce celou nabídku náborových materiálů. Objednávku je určitě šikovné rozšířit a pobrat toho rovnou víc najednou - ať zbytečně neplatíte víckrát poštovné. V eshopu skaut.cz/obchod, nebo na Junshop.cz najdete širokou nabídku publikací, včetně skautské beletrieskautské metodiky a veškerého skautského vybavení. Pokud vám během léta na táboře, nebo jiné akci, něco chybí, můžete to pořídit na  www.skaut.cz/obchod nebo na www.junshop.cz. Nabídka je dostatečná, ať už je to něco prémiovéhoslušivéhopraktického nebo čtivého

Za TDC
Petra Daněčková (Peťule)
redaktorka interní komunikace
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1445x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu