....

Chyba na stránce: Zpřehlednili jsme nabídku skautských šablon v grafickém nástroji Canva! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/3114-canva-skautske-sablony-zprehledneni"

Zpřehlednili jsme nabídku skautských šablon v grafickém nástroji Canva!

Zpřehlednili jsme nabídku skautských šablon v grafickém nástroji Canva!

Pokud potřebuješ vytvořit jednoduchý plakát, příspěvek na sociální sítě nebo třeba vizitky pro středisko, k dispozici máš online grafický nástroj Canva, do kterého stále přidáváme nové šablony. A nyní si je můžeš zobrazit přehledně všechny pohromadě.

 

Díky nástroji Canva máš všechny podklady pro práci ve Skautském vizuálním stylu jako na dlani: loga, písma, barvy, tvary i předpřipravené šablony jsou všem skautským uživatelům k službám. Podporu tohoto nástroje stále rozvíjíme a proto jsme se tentokrát podívali na již zmíněné šablony. Kromě omlazení některých šablon jsme všechny zahrnuli do společné sekce a proto si můžeš jednoduše vybrat tu, kterou zrovna potřebuješ.

 

 

Po zvolení potřebné šablony ji můžeš využít ke svým potřebám, změnit barvy, text nebo doplnit fotografie. A dokonce i změnit velikost na jiný rozměr - stačí kliknout na “Change dimensions” v záložce “File”.

 

Všechny skautské šablony v nástroji Canva najdeš na http://bit.ly/SkautskeCanvaSablony.

Pro možnost vstupu do této sekce potřebuješ mít přístup do skautské grafiky v Canvě. Jak získáš přístup najdeš v tomto článku.

 

Stejně jako u všech článků o Skautském vizuálním stylu připomínáme, že podněty, nápady, nedostatky či připomínky nám můžeš zasílat kdykoli na logo@skaut.cz. Děkujeme!

 

Lukáš Neuheisl

redaktor externí komunikace

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 3426x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu