....

Chyba na stránce: SkautInfo TV Live: O ROVERINGU. Připojte se 19. května ve 20 hodin - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5631-skautinfo-tv-live-o-roveringu-pripojte-se-19-kvetna-ve-20-hodin"

SkautInfo TV Live: O ROVERINGU. Připojte se 19. května ve 20 hodin

SkautInfo TV Live: O ROVERINGU. Připojte se 19. května ve 20 hodin

Jakou podporu potřebuje patnáctiletý rover či rangers a jakou 24letý? Jak  vybalancovat, aby se dostalo na roverský program i na vedení oddílů mladších členů? Na středisku sice máme lidi v roverském věku, ale nevíme, jak s nimi pracovat! Nalaďte si 19. 5. ve 20:00 živé vysílání o roveringu. Nejen nad těmito tématy si budeme povídat se zkušenými hosty a pokusíme se přinést inspiraci a motivaci do vašich snah o lepší rovering. 

Rovering se hlásí o slovo

Otázek, které hýbou českým roveringem je mnoho! To mimo jiné ukázal i roverský průzkum. Na základě něj i častých dotazů z hnutí roverský odbor vytipoval témata, kterým se bude věnovat spolu s inspirativními hosty a zároveň vám představí nové nástroje metodické podpory. Poslechněte si o nich, ptejte se a inspirujte se:

ve středu 19. května ve 20 hodin

Živé vysílání naladíte na: 

Že nejsi rover nebo rangers? Že tě to tedy nemusí zajímat? Omyl! Rovering potřebuje podporu ze strany vedoucích oddílů, středisek, výchovných zpravodajů i dalších. Bez ní se nám stěží podaří ho posílit a skrze něj tak podpořit i naše výchovné úsilí a celou organizaci. Těšíme se i na vás - nerovery ;) 

Dejte vědět ostatním

90 minut plných příkladů dobré praxe a nabídky roverských nástrojů může být inspiraci pro mnohé členy a členky naší organizace. Dejte jim o tom vědět. Pozvěte je na událost

 

Vřele vás zve

Roverský odbor a programový tým Ústředí

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1653x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu