....

Chyba na stránce: Jak se nám daří podporovat respektující a individuální přístup? Přispějte svými postřehy - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5596-jak-se-nam-dari-podporovat-respektujici-a-individualni-pristup-prispejte-svymi-postrehy"

Jak se nám daří podporovat respektující a individuální přístup? Přispějte svými postřehy

Jak se nám daří podporovat respektující a individuální přístup? Přispějte svými postřehy

Odbor Skauting pro všechny slaví 10 let své existence! A nejen proto se rozhodl bilancovat. Přispějte svými myšlenkami či konkrétními příklady k tématu individuálních a specifických potřeb, bezpečnému a respektujícímu výchovném prostředí. Odpovězte na otázky či se zastavte na online setkání. Pomůžete tak lepšímu nasměrování a podpoře tohoto tématu v Junáku.  

Podobně jako odbor před 10 lety vznikl - “zespoda” na základě diskuzí nad aktuálními problémy v hnutí - tak se rozhoduje i nyní o dalším směřování. Tedy za přispění toho, jak se nám (ne)daří téma podporovat v oddílech. 

Přispět můžete dvěma způsoby:

1) Odpovězte, prosím, na jednu či více otázek níže. Buď do online dokumentu, e-mailem na spv@skaut.cz, či pojďte diskutovat na Skautfórum

  • Rozpoznáváme individuální potřeby, aby byl plně rozvinut a využit potenciál každého kluka, holky i dospělého ve společný prospěch?
  • Vědí kluci a holky o tom, že jsou ve skautských oddílech vítány a mohou se úspěšně zapojit do jejich činnosti?
  • Jaké výzvy vnímáte, že máme ve snaze o respektující a individuální přístup a zaopatření specifických potřeb před sebou a je nutné aby na ně Junák více reagoval?

2) Doražte na on-line setkání 28.4. od 18:00, kde se můžete s odborem na to téma pobavit. A to i když nepřínášíte odpovědi, ale spíše otázky, či máte o téma “prostě jen” zájem. Máte-li chuť se k setkání přidat, napište na spv@skaut.cz.  

 

 

Děkujeme za společnou snahu! 

Za odbor Skauting pro všechny

Vít Masopust - Job

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 371x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu