....

Chyba na stránce: Vyraz v červenci do Polska a v týmu changemakerů inspiruj ke zlepšování světa! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5595-vyraz-v-cervenci-do-polska-a-v-tymu-changemakeru-inspiruj-ke-zlepsovani-sveta"

Vyraz v červenci do Polska a v týmu changemakerů inspiruj ke zlepšování světa!

Vyraz v červenci do Polska a v týmu changemakerů inspiruj ke zlepšování světa!

Je ti mezi 18 a 30 lety a máš chuť strávit 3 červencové týdny na pobřeží Baltského moře v Polsku s dalšími 39 mladými skautkami a skauty z Evropy a tématem udržitelného rozvoje? Přihlas se do 25. 4. na Youth Wave!

20 mladých skautek a skautů z Evropy má nyní šanci připojit se od 5. do 28. 7. 2021 ke 20 vrstevníkům z polské národní skautské organizace (ZHP) a společně přinést skautkám, skautům i občanům Gdaňsku a okolí vlnu inspirace k udržitelnému rozvoji díky projektu Youth Wave.

Více o Youth Wave:
Mladí lidé jsou nositeli nové perspektivy, nápadů i motivace měnit svět k lepšímu. Projekt Youth Wave jim poskytne prostor být slyšet a inspirovat společnost k pozitivní změně. 40 skautek a skautů mezi 18 a 30 lety prožije společně 3 červencové týdny, během kterých budou připravovat a vést aktivity na téma udržitelný rozvoj nejen pro polské skauty a skautky. Budou se také podílet na přípravě a vedení online Youth Wave Summitu pro evropské skautky a skauty od 14 do 17 let. Summit proběhne od 23. do 25. 7. 2021 a bude platformou pro dialog zejména na téma klimatická změna a aktivní občanství mladých.



Chceš být 1 z 40 changemakerů? Mrkni na podmínky v kostce:

  • členství v Junáku,
  • věk mezi 18 a 30 lety,
  • zájem o udržitelný rozvoj, skauting a chuť zažít mezinárodní pobyt,
  • vyplněná a odeslaná přihláška do 25. 4. 2021.


Máš dotazy? Potřebuješ poradit? Neváhej se ozvat na international@skaut.cz nebo napiš správu na facebook Mezinárodní skauting. Rádi od tebe uslyšíme a pomůžeme ti se vším potřebným ohledně pobytu.

Těšíme se na tvou zprávu!

Markéta Byrtusová – koordinátorka mezinárodní spolupráce

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 377x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu