....

Chyba na stránce: V sobotu 17. 4. proběhne 118. zasedání Náčelnictva. Pokud Tě v programu něco zaujme, zúčastni se jednání jako host - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5593-v-sobotu-17-4-probehne-118-zasedani-nacelnictva-pokud-vas-v-programu-neco-zaujme-zucastnete-jednani-v-roli-hosta"

V sobotu 17. 4. proběhne 118. zasedání Náčelnictva. Pokud Tě v programu něco zaujme, zúčastni se jednání jako host

V sobotu 17. 4. proběhne 118. zasedání Náčelnictva. Pokud Tě v programu něco zaujme, zúčastni se jednání jako host

Na programu tentokrát jednodenního jsou dva „velké“ body – 2. čtení novely ŘVČČJ a Teze Řádu RSRJ. Někoho by možná mohla zajímat projednávání závěrečné zprávy strategického tématu Příroda a pobyt v ní, které se aktuálně uzavírá.

Vedle toho členky a členové Náčelnictva projdou Zprávu NJ s informacemi o práci rady NJ, pracovních skupin či dění v krajích v uplynulých dvou měsících a projednají Zprávu Výkonné rady, tedy přehled aktuálního dění a výstupů práce jednotlivých zpravodajů, jejich týmů a na ně navázaných dobrovolníků.

V rámci bodu Seznamte se … představí zástupci Skautské nadace Jaroslava Foglara členky a členy Náčelnictva s fungováním a činností nadace a lidmi kolem ní.

Kompletní program 118. zasedání Náčelnictva je k nahlédnutí níže.

Máte-li chuť se "zastavit", jste srdečně zvaní. Ozvěte se prosím na e-mail nacelnictvo@skaut.cz, abychom vám poslali odkaz na Meet a dohodli nutné detaily.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lenka Šablová
asistetnka Náčelnictva

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 293x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu