....

Chyba na stránce: Podpořte symbolický rámec u vlčat a světlušek: rozšiřujeme seriál audionahrávek s úkoly! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5574-pribehy-kouzelne-lucerny-a-knihy-dzungli-do-usi-svetlusek-a-vlcat-pustte-jim-nahravky-a-plnte-ukoly"

Podpořte symbolický rámec u vlčat a světlušek: rozšiřujeme seriál audionahrávek s úkoly!

Podpořte symbolický rámec u vlčat a světlušek: rozšiřujeme seriál audionahrávek s úkoly!

Navazujeme na předvánoční seriál audionahrávek příběhů o Lucince a kouzelné lucerně a doplňujeme zbrusu nové nahrávky z druhého dílu knížky. Včetně doplňujících úkolů pro světlušky. Vytvořeny jsou nově i úkoly pro vlčata ke komiksu Knihy džunglí.

Milí vedoucí vlčat a světlušek,

rádi bychom navázali na naši vánoční aktivitu a pokračovali v uveřejňování příběhů symbolických rámců. Ze zpětné vazby jsme vycítili, že byste ocenili i symbolický rámec vlčat. Od pondělí 29.3.2021 budou pravidelně zveřejňovány tyto aktivity využitelné pro vaše roje/smečky/oddíly:

  • Měsíční lucerna - 18 nahraných kapitol se 3 aktivitami ke každé kapitole
  • Sluneční lucerna -  14 nahraných kapitol se 3 aktivitami ke každé kapitole - bude zveřejněno po měsíční lucerně
  • Kniha džunglí - komiksy Mauglí mezi vlky, Mauglí v džungli, Mauglí v lidské vesnici - 3 aktivity ke každému komiksu

Každé pondělí a středu najdete nový příběh na facebooku Odbor vlčat a světlušek.  Vše pak dohledáte ve Sdílené složce pro Kouzelnou lucernu a Sdílené složce pro Knihu džunglí.

Tyto aktivity jsou nyní primárně mířeny pro vlčata a světlušky, které jsou doma, ale zároveň jsou dobře uchopitelné i při běžné skautské činnosti. 

Přijměte nyní od nás tuto aktivitu k podpoře programu na dálku a vydržte prosím ještě chvilku, protože jednou všechna tato omezení skončí a vlčata a světlušky se budou moc těšit na své vedoucí, kteří tu budou pro ně a po takové dlouhé době je povedou jak nejlépe dovedou.

 

Za Odbor vlčat a světlušek a Programový tým Kanceláře ústředí 

Dana Tarantová - Komtesa

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 355x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu