....

Chyba na stránce: Pomoz nám nakreslit sen o nejbarevnějším skautském setkání – světovém Jamboree! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5541-pomoz-nam-nakreslit-sen-o-nejbarevnejsim-skautskem-setkani-svetovem-jamboree"

Pomoz nám nakreslit sen o nejbarevnějším skautském setkání – světovém Jamboree!

Pomoz nám nakreslit sen o nejbarevnějším skautském setkání – světovém Jamboree!

Těšíme se, až budeme moci v roce 2023 vyrazit na světové Jamboree do Jižní Korey a potřebujeme tebe a tvé schopnosti, aby se tam mohli podívat i kluci a holky z Junáka – českého skauta a užít si svůj splněný sen!

Sníš o tom, jaké to bude, až budeme moct zase normálně žít, skautovat i cestovat? Pojď si s námi společně naplánovat vysněné skautské léto 2023 plné nezapomenutelných zážitků a dobrodružství! Stýská se nám hlavně po akcích hrajících barvami a hudbou, které v nás doznívají celý život, vzpomínáš?

Jedna taková akce se chystá právě na léto 2023 v zátoce Žlutého moře na břehu Jižní Korey! V roli účastníků se na ní holky a kluci z Junáka - českého skauta mají šanci dostat jen jednou v životě. Musí překonat tisíce kilometrů a pořádně se na zážitek svého života připravit. Na místě je totiž čekají desítky tisíc skautek a skautů ze všech koutů zeměkoule. Ne nadarmo se téhle akci říká africkým slovem pro slavnostní setkání – Jamboree.

Kluci a holky z naší organizace by ale nemohli neopakovatelnou atmosféru světového Jamboree zažít, nebýt týmu mladých dobrovolníků, kteří pro ně chtějí nasadit své schopnosti a lákají je skautské výzvy za hranicemi naší země. Jsou to lidé, kteří mají chuť spojit na dva roky síly pro dobro skautingu z jiné perspektivy, než kterou nabízí obvyklá oddílová činnost. Nechybí jim vůle a nadšení dotahovat věci do zdárného konce, překonávat výzvy, které se objeví a nejsou na to sami! Mají podporu v ústředí Junáka ve všech zásadních oblastech, např. financích, komunikaci, IT.

Rozezněl se v tobě hlas, který tě láká vykročit o kousek blíže tomuhle dobrodružství? Dovedeš si představit být součástí takového týmu a lákalo by tě ho třeba i vést? Zkus do 4. 4. vyplnit tenhle jednoduchý formulář a uvidíme, kam nás společná cesta dále zavede.

Probudila se v tobě zvědavost a máš otázky? Neváhej se nám ozvat na facebook Mezinárodní skauting nebo email international@skaut.cz.

Znáš někoho ve svém skautském okolí, koho by to mohlo zajímat? Sdílej!

Těšíme se, že o tobě uslyšíme a nakreslíme si společně náš sen!

Za Zahraniční odbor a Výkonnou radu,
Kristýna Jelínková - Leela a Vojtěch Olbrecht - Fišer

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1564x

Práce s článkem

3
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu