....

Chyba na stránce: 6 aktivit, díky kterým zažijete mezinárodní skauting i na online schůzkách! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5475-6-aktivit-diky-kterym-zazijete-mezinarodni-skauting-i-na-online-schuzkach"

6 aktivit, díky kterým zažijete mezinárodní skauting i na online schůzkách!

6 aktivit, díky kterým zažijete mezinárodní skauting i na online schůzkách!

Mezinárodní skautský zážitek a splněné body z odborek pro tvé holky a kluky v družině či oddíle snadno a rychle! Stačí využít 1 z 6 autorských aktivit Zahraničního odboru na webu Chystám program.

Doba schůzkám a mezinárodním skautským zážitkům na živo stále nepřeje. Holky a kluci v tvém oddíle mohou ale i přesto zažít, že jsou součástí celosvětové skautské rodiny a sdílí stejné hodnoty s více než 60 miliony lidí ze všech koutů Země. Chceš jim zážitek umožnit? Vyber si kteroukoliv z 6 zbrusu nových aktivit z dílny Zahraničního odboru na webu chystám program. 4 z nich si holky a kluci splní i některé body odborek!

2 aktivity k odborce Mezinárodní skaut/ka:

  • Den zamyšlení: 22. 2. slaví celý skautský svět narozeniny zakladatele skautingu BPho a zakladatelky dívčího skautingu Lady Olave a jsme spolu všichni v myšlenkách. Naplánujte si s družinou/oddílem nebo i celým střediskem koncem února schůzku a užijte si díky aktivitě tu nejlepší oslavu skautingu!
  • Země, kterou jsem navštívil/a: Sdílejte ve skupině/družině či oddílu hravou formou vzpomínky z návštěvy zahraničí a objevte zajímavosti tamního skautingu. Co jste se o sobě navzájem i o skautingu dozvěděli nového?

2 aktivity k odborce Jazykář/ka:

  • Bratře Kubo: tuhle písničku zná celý svět. Zahrajte si ve skupině/družině/oddíle na profesionální zpěváky a jazykovědce, objevte rozmanitost řečí a užijte si společně spoustu zábavy!
  • Pestrobarevný kabát: Soutěžíte v družině či oddílu rádi mezi sebou? Chcete se dozvědět, jak jste na tom s angličtinou? Pak je vám tahle aktivita šitá na míru... tedy pokud umíte slyšet barvy! ;)

2 aktivity, které si zaručeně všichni užijete:

  • Okno do světa: Znáte vyměňování neboli swap knížek, pokojovek, oblečení apod.? Víte, že se dají swapovat už i okna? Otevřete si pomocí window-swapu okno někam do světa, zjistěte, jak je to tam se skautingem a sdílejte svá okna a informace s ostatními ve skupině/družině či oddílu.
  • Kvíz: Zjistěte, jací jste, který mezinárodní skautský zážitek vám padne jako ulitý a co vás s ním čeká. Porovnejte výsledky a vyberte si, který zážitek byste chtěli zkusit společně s celou družinou/oddílem/kmenem.

Chystáš se některou z aktivit realizovat a potřebuješ pomoc nebo radu? Napiš na international@skaut.cz nebo na facebook Mezinárodní skauting. Až některou z aktivit vyzkoušíte, rádi se dozvíme, jak se vámaktivita líbila, co se osvědčilo a jestli je potřeba něco změnit.

Tvůj Zahraniční odbor

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 842x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu