....

Chyba na stránce: Workshop - přiznání k dani z příjmů právnických osob (DPPO) 2021 - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5472-workshop-dppo-2021"

Workshop - přiznání k dani z příjmů právnických osob (DPPO) 2021

Workshop - přiznání k dani z příjmů právnických osob (DPPO) 2021

Má vaše jednotka podat přiznání přiznání k dani z příjmů právnických osob a vy si nejste jistí, jak na to? Přihlaste se na workshop k DPPO. Připojte se on-line o víkendu 20. – 21. 3. 2021!

Začneme stručnou rekapitulací přípravných kroků před vyplněním přiznání, obecnými informacemi k daňové problematice, zodpovíme Vaše dotazy. Následně společně projdeme a vyplníme formulář daňového přiznání.

Workshop proběhne ve dvou částech a je určen pro začátečníky i zkušené hospodáře.

  • Sobota 20.3.2021 dopoledne (cca 3 hodiny) bude věnována přípravě podkladů pro daňové přiznání - řekneme si, jaké máme činnosti a jak je v účetnictví analyzovat a rozdělit. Dále již budete pracovat se svými podklady. Výsledkem bude tabulka, ze které zjistíte, zda je vaše hlavní činnost zisková, jestli máte nějakou vedlejší činnost, a zda máte povinnost podávat daňové přiznání. Tato část je určena spíše začátečníkům, ale i zkušení hospodáři si zde mohou své podklady zkontrolovat a upevnit si své znalosti.

  • Neděle 21.3.2021 odpoledne (cca 1,5 hodiny) bude věnována přímo vyplnění daňového přiznání na základě vypracovaných podkladů.

On-line workshop je záměrně koncipován na dvě části, abyste si po výkladu v první části mohli dodělat podklady, či zjistit další potřebné informace.

Již na první část (sobota dopoledne) je potřeba mít zpracovanou účetní závěrku/přehledy pro jednoduché účetnictví, inventarizaci účtů, přehled s členěním druhů výnosů a nákladů /příjmů a výdajů – dle metodiky v co nejlepším stavu, usnadníte si další práci a ušetříte čas.

Předpokládáme, že budeme přiznání vyplňovat online ve formuláři finanční správy, ale není to podmínkou - můžete použít i tištěný formulář přiznání k dani z příjmů právnických osob - ke stažení např. zde (zašleme též v příloze pozvánky na workshop přihlášeným účastníkům).

Konkrétní čas setkání, podrobné pokyny a odkaz na on-line místnost zašleme přihlášeným účastníkům.

Na workshop se přihlaste zde a to nejpozději do 28. 2. 2021.

Těšíme se na Vás
Blanka a Olga
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 784x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu