....

Chyba na stránce: Skautská vykrajovátka jako inspirace na program pro skauting doma. Pochlubte se výsledkem! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5361-pripravte-si-vykrajovatka"

Skautská vykrajovátka jako inspirace na program pro skauting doma. Pochlubte se výsledkem!

Skautská vykrajovátka jako inspirace na program pro skauting doma. Pochlubte se výsledkem!

Upečte se svým oddílem nebo kmenem (a třeba i s pomocí rodičů) perníčky nebo cukroví na online schůzce, pochlubte se nejlepšími fotkami vašich výtvorů, sdílejte nejpovedenější recepty na skautské cukroví! Se skautskými vykrajovátky na perníčky (a jiné cukroví) můžete tvořit pochoutky, kterými všechny potěšíte.

Upečte a pochlubte se

Až se vám podaří při programu na dálku upéct nějaké povedené cukroví vykrajované skautskými vykrajovátky, budeme moc rádi, pokud nám pošlete fotky, nebo recept! Můžete buď na adresu skautinfo@skaut.cz, nahrát komentář pod příspěvek na SkautINFO, nebo třeba sdílet fotku na svůj Instagram pod hashtagem #skaut.

K  vykrajovátkům na perníčky a jiné cukrovinky ve tvaru skautské lilie, týpí, podsadového stanu, chodského psa totiž přibyl skautský pozdrav a #skaut. Taky 100% skautská výroba. Podívejte se na fotky. Vše můžete objednat na eshopu skaut.cz/obchod. Raději včas, ať zbude čas i na zdobení ;)

Vykrajovátko ve tvaru #skaut

Vykrajovátko z potravinově nezávadného plastu v červené barvě, hodí se na přípravu dobrůtek s propracovaným zdobením. Oválným tvarem vykrojíte perníček a "razítkem" do něj obtisknete skautský hashtag.
Kupte si na: skaut.cz/obchod/vanoce 

Vykrajovátko ve tvaru skautského pozdravu

Vykrajovátko z potravinově nezávadného plastu v červené barvě, hodí se na přípravu dobrůtek s propracovaným zdobením. Oválným tvarem vykrojíte perníček a "razítkem" do něj obtisknete skautský pozdrav.
Kupte si na: skaut.cz/obchod/vanoce 

Vykrajovátko na cukrovinky chodský pes

Velké a malé vykrajovátko z potravinově nezávadného plastu ve tvaru chodského psa, hodí se na přípravu dobrůtek s propracovaným zdobením.
Kupte si na: skaut.cz/obchod/vanoce

K objednávce můžete připojit vše k Betlémskému světlu (kalendáříky, plakáty, pohledy s razítky, záložky...), či skautské dárky pro oddíl, rodinu i partnery (kožené výrobky, skleničky, peněženky, USB flash disk, powerbanky...) PF 2021, či další drobnosti na Vánoce.

Přejeme klid, pohodu a příjemné vybírání :)
 
Za TDC
Petra Daněčková (Peťule)
redaktorka interní komunikace

 

 
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 582x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu