....

Chyba na stránce: PF 2021 vám připomene dobrodružství pod noční letní oblohou. Užijte si podívanou! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5347-pf-skaut-2021"

PF 2021 vám připomene dobrodružství pod noční letní oblohou. Užijte si podívanou!

PF 2021 vám připomene dobrodružství pod noční letní oblohou. Užijte si podívanou!

Připravte si špendlík a baterku a vypravte se ke hvězdám! Skautská novoroční přání na rok 2021 jsou hotová, můžete je objednat na skautském obchodě. Tradice každoročních netradičních nápadů se držíme a také letošní PF by vás mohlo mile překvapit.

AKTUALIZACE 4/12:  Protože je letos o PF mimořádný zájem, objednali jsme dotisk dalších 800 kousků. Střediska, nečekejte a objednejte novoročenku včas! Můžete to spojit s dalšími předvánočními objednávkami. Co si udělat trochu radosti ve skautském brandu pod stromeček? Pořiďte spolu s PF také dárky k Vánocům. Na skautském obchodě najdete spoustu inspirace. Ať už zvolíte nějakou pěknou knihu, šperk, skautskou vychytávku, nebo drobnost, neuděláte chybu. Vyberte si na: obchod.skaut.cz/vanoce.

Novoroční přání Junáka - českého skauta pro rok 2021

Skautské letní tábory v nás zanechávají spustu vzpomínek na dobrodružství, která jsme během nich prožili. Silnou atmosféru vytváří noci, kdy je ticho, jsme obklopeni lesy a nad námi se na tmavé hvězdné obloze vynořují jednotlivá souhvězdí. A právě tento zážitek může připomenout nebo zprostředkovat letošní PF. Ve vzpomínkách si znovu můžete lehnout do trávy a kochat se pohledem vzhůru mezi stromy...

 

Pro koho se přání hodí?

Pošlete jej všem, se kterými při skautování formálně spolupracujete: partnerům, podporovatelům, novinářům, úředníkům, významným osobnostem své obce, prodejcům vybavení nebo třeba majiteli pozemků, na kterých táboříte. Vzpomeňte si na všechny přátele skautingu, spolupracující oddíly, dobrovolníky, příznivce, nebo rodinné příslušníky členů a členek oddílu. Dejte prostřednictvím novoročenky najevo, že si vážíte skautských veteránů ze své jednotky. Skautské PF můžete věnovat i svým známým a rodině, určitě je potěší! Navíc kupte jedno památeční pro sebe nebo do klubovny.

Vzhledem k tomu, že má každé PF potenciál násobení radosti, třeba se vám podaří rozšířit ducha skautingu ještě dál, než na začátku naplánujete. A to je dobře :)

Kde PF 2021 koupit

Novoročenku seženete na skautském obchodě skaut.cz/obchod. PFka jsou již skladem.  Skautské přání je čvercové, velikost je 15x15 cm. Pokud budete posílat přání poštou, doporučujeme jej vložit do této skautské obálky, kam se pohodlně vejde. Péefko stojí tradičních 15 Kč. 
 

Povedlo se?

Doufáme, že se Vám letošní novoročenka líbí, že Vás i Vaše blízké letošní přání potěší a že vyvolá stejně pozitivní ohlasy jako v minulých letech. Budeme rádi za zpětnou vazbu a jako vždy oceníme vaše názory.

Za TDC
Petra Daněčková (Peťule)
redaktorka interní komunikace

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1939x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu