....

Chyba na stránce: Co by nemělo chybět na táboře? Podívejte se na tipy na nákupy na poslední chvíli - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5199-taborove-nakupy-na-posledni-chvili"

Co by nemělo chybět na táboře? Podívejte se na tipy na nákupy na poslední chvíli

Co by nemělo chybět na táboře? Podívejte se na tipy na nákupy na poslední chvíli

Plánování táborů vrcholí a s ním i nákupy potřebného vybavení. Přinášíme několik tipů, co by se vám mohlo hodit z produktů nabídky skautského obchodu. Bude to šikovný zápisník pro vlčata a světlušky, příručka pro skauty a skautky, karty pro vás, které vás vytáhnou ze štychu, když budete potřebovat rychlou hříčku, nebo veselé skautské ponožky, kterými si prostě uděláte radost? Máme pro vás také jednu úplnou novinku!

Tábornický průvodce Skautská praxe 2.0

Příručka, kterou by měl mít na táboře každý skaut a skautka! Na každé stránce najdeš něco zajímavého. Pobyt v přírodě na výpravách či táboře přináší množství situací, kdy si třeba nevíte rady, anebo vám dobrá zkušenost či vychytávka může táboření zpříjemnit. Cena příručky je jen 49 Kč. Příručka Skautská praxe se zaměřuje na podporu jednotlivců a jejich rukodělné činnosti na táboře i v průběhu roku. 

>> Koupit příručku Skautská praxe 2.0 na skaut.cz/obchod <<

 

Ben Já mína karty

Karty s připravenými aktivitami, které přináší nepřeberné množství nápadů, jak malé holky a kluky zabavit a zároveň je přitom něco naučit. Představte si, že na rameni se vám houpá fešná a vychytaná taštička, ve které se skývá 100 kartiček. Pokaždé, když v ní zalovíte, vytáhnete ilustrovanou kartičku, která obsahuje hru nebo nápad k poznávání přírody i světa kolem nás. Ať už budete tyto aktivity používat při plánování programu, nebo ve chvíli, kterou nečekaně potřebujete vyplnit zajímavou činností, určitě se budou hodit!

>> Koupit karty Ben Já mína na skaut.cz/obchod <<
 

Zápisník pro malé skauty

Tenhle praktický pomocník pro vlčata, světlušky a žabičky poradí a hravou formou představí vše důležité, co by měli znát. Je plný otázek a odpovědí, dá se v něm vybarvovat, doplňovat i číst komiksové příběhy. Knížka je příjemně malého formátu, takže se vejde jistě i do malých batůžků nejmladších čtenářů, kterým je určena. Stojí jen 99Kč.

>> Koupit Zápisník pro malé skauty na skaut.cz/obchod <<

 

Skautské ponožky

Tyhle ponožky jsou ideální pro chvíle, kdy budete potřebovat trochu zvednout náladu něčím veselým a barevným, nebo budete prostě cítit potřebu navléknout něco originálního. Dost bylo nudy!  Ponožky si můžete pořídit hnedle ve třech barevných kombinacích. Decentnější modré, veselé žlutozelené a klasické červenomodré. Všechny se skautským motivem. Veškerá výroba je v České republice. A stojí 150Kč.

>> Koupit skautské ponožky na skaut.cz/obchod <<

Nové kožené pásky, pouzdra a zápisníky

Můžete pořídit také úplnou novinku, limitovanou edici, která zahrnuje kožený opasek, pouzdro na nůž a zápisník. Vše je vyrobeno v české dílně Eggo z velice trvanlivé hlazené kůže.

>> Koupit kožené produkty na skaut.cz/obchod <<

Další možnosti

Tyto a další dtipy na táborové nákupy můžete pořídit na www.skaut.cz/obchod nebo na www.junshop.cz.  Nabídka je dostatečná, ať už vyberete něco prémiovéhoslušivéhopraktického nebo čtivého, určitě potěší.

Objednávka

Objednávku je potřeba odeslat co nejdříve, aby balíček stihl dorazit poslední červnový týden, tedy před odjezdem na tábory. Případně je možné nechat zásilku doručit i na adresu tábora a zaplatit až po návratu z něj.

Za TDC
Petra Daněčková (Peťule)
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 768x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu