....

Chyba na stránce: Za hranice s Elixírem 2020 - setkáním plným motivace pro vedení oddílů - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5003-za-hranice-s-elixirem-2020"

Za hranice s Elixírem 2020 - setkáním plným motivace pro vedení oddílů

Za hranice s Elixírem 2020 - setkáním plným motivace pro vedení oddílů

Save the date! 16.–18. října 2020 proběhne díky skautskému středisku Štika Turnov další ročník Elixíru – setkání plného inspirace, motivace i dobití energie pro vedení oddílů. Je-li ti víc než 15 let, přijeď si svůj elixír dovedností, zkušeností, inspirace a postřehů pro skautský i osobní rozvoj namíchat do srdce Českého ráje – malebného města Turnova. 

Letošní téma se ponese v duchu hesla “Za hranice”. Chceš-li nahlédnout na – nebo ještě lépe za – hranice svých možností a dosavadních pohledů na svět, skauting, přírodu či společnost, je pro tebe Elixír tím pravým. Čeká tě nejen rozšiřování obzorů díky desítkám programů připravených ve spolupráci s odbory a pracovními skupinami skautského ústředí, ale i netradiční zážitky během setkání s inspirativními osobnostmi, či návštěva nevšedních míst města horolezců a hledačů drahých kamenů.

Registrace bude spuštěna 14. června 2020. S přihlašováním neváhej – kapacita akce je omezena na 400 míst a v minulosti byla vždy záhy naplněna. Takže opět – Save the date!

Přihlášeným účastníkům budeme další informace průběžně servírovat přímo na stránkách akce elixir.skaut.cz po přihlášení (pomocí skautIS účtu). Pokud by ti důležitá informace chyběla, určitě se neboj ozvat na elixir@skaut.cz, případně položit dotaz přímo na webu akce v části FAQ (často kladené otázky).

Akce má vytvořenou i facebookovou událost. Přidej se, pozvi kamarády a kamarádky a sleduj novinky.

Tak neváhej a pojď s námi překročit hranice, nejlépe i s celou oddílovou radou!

Na setkání se těší tým Elixíru 2020.

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1528x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu