....

Chyba na stránce: Národní skautské jamboree se uskuteční v roce 2023 - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4949-narodni-skautske-jamboree-se-uskutecni-v-roce-2023"

Národní skautské jamboree se uskuteční v roce 2023

Národní skautské jamboree se uskuteční v roce 2023

Výkonná rada s radostí oznamuje, že Národní skautské jamboree se uskuteční v roce 2023. Výběrové řízení uzavřela na konci roku 2019 a v lednu 2020 jmenovala br. Jana Špatenku - Špáťu vedoucím akce.

Tato pro skautskou věkovou kategorii jedinečná akce se do organizace vrátí po dlouhých 15 letech. Zaměří se na podporu družinového systému, programových nástrojů a skautské sounáležitosti. Podrobnější popis cílů akce nalezneš zde.

Vojtěch Olbrecht - Fišer, zpravodaj výkonné rady a garant akce podotýká: "Poslední národní jamboree se uskutečnilo v roce 2008 pod názvem Klíč. Výkonná rada je toho názoru, že Junáku - českému skatu akce podobného typu chybí. Jsme moc rádi, že se našel tým, který se chopí realizace a přemění myšlenku v zážitek pro tisíce skautek a skautů. Rádi bychom také, aby se z národního skautského jamboree stala pravidelná událost pro skautský věk, podobně jako máme pravidelné celostátní akce (Obrok, Miquik) pro roverský věk."

"Na formování konečné podoby Národního skautského jamboree 2023 se bude mít možnost podílet široká skautská veřejnost prostřednictvím série plánovaných setkání. První setkání nad koncepcí akce se uskuteční během Valného sněmu v Jindřichově Hradci. Další budou probíhat až do června v různých částech republiky. Budeme rádi, když nám pomůžete udělat národní skautské jamboree tak, aby co nejlépe posloužilo skautské organizaci." Jan Špatenka - Špáťa, vedoucí akce.

Máš zájem podílet se na přípravách Národního jamboree 2023? Vyplň tento formulář, ozveme se Ti!

Pokud tě zajímá dění kolem národního jamboree a máš dotazy, neváhej se obrátit na narodnijamboree@skaut.cz.

Vojtěch Olbrecht - Fišer
zahraniční zpravodaj Výkonné rady

Barbora Tichavová - Rozárka
zpravodajka Výkonné rady pro program

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 3490x

Práce s článkem

2
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu