....

Chyba na stránce: Sledujte skautské informace (nejen) na sociálních sítích - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4917-sledujte-skauty-nejen-na-socialnich-sitich"

Sledujte skautské informace (nejen) na sociálních sítích

Sledujte skautské informace (nejen) na sociálních sítích

Sledujete pravidelně skautskou Křižovatku, která přináší všechny podstatné informace a těšíte se pokaždé na další Skautské novinky, jakmile dočtete ty poslední? Rozhoďte sítě a sledujte nás také na těch sociálních! 

Skautská křižovatka přináší všechny podstatné informace. Pokud ji pravidelně sledujete a nejste na sociálních sítích, nic podstatného vám neunikne.

FB SkautInfo   nejzajímavější zprávy a události z Křižovatky

Oficiální celostátní skautský informační kanál SkautInfo je posilou Křižovatky na Facebooku. Upozorní vás na skautské novinky především pro skautské vedoucí a všechny aktivní skauty. Více informací se dočtete zde.

FB SkautFórum – diskusní skupina 

Toto diskuzní fórum řeší otázky, které se vztahují k vedení oddílu a další činnosti a diskutuje v něm společně už téměř 5 tisíc vedoucích, činovníků a dospělých členů organizace. Více informací v tomto článku.

Skautské newslettery  novinky do vaší e-mailové schránky

Možnost přihlásit se k odběru některého ze skautských newsletterů. Postaráme se o to, aby si k vám každý týden našly cestu nejdůležitější články z Křižovatky. Jedná se o Novinky ze skautského světa - týdenní přehled, tematicky zaměřené newslettery (můžete si vybrat z 13 tematických kategorií), novinky o skautských časopisech, Informační balíček Kanceláře ústředí a Zprávy Výkonné radyNávod, jak vše nastavit, je tady.

FB Junák - český skaut  oficiální profil pro veřejnost

Zde se sdílíme informace o skautech, které by mohly být zajímavé pro kohokoli – děti, rodiče a samozřejmě skauty také. Smyslem je informovat o skautském dění a posilovat dobré jméno skautingu. Profil je určen pro skautky a skauty, ale v nemenší míře také pro veřejnost se zájmem o skauting. Sledujte #skaut.

Instagram Skaut  oficiální profil pro veřejnost

Zde se sdílíme informace o skautech, které by mohly být zajímavé pro kohokoli – děti, rodiče a samozřejmě skauty také. Objevují se tu nejvydařenější skautské fotky. Sledují jej skautky a skauti, stejně jako spřátelená veřejnost. Sledovat @SKAUT na webu můžete, i pokud jej aktivně nepoužíváte.

Twitter Skaut  oficiální profil pro veřejnost

Míří na skauting podporující veřejnost (přestože většina jeho sledujících jsou skauti) a posiluje dobré jméno skautingu na veřejnosti. Sledujte #skaut.

Přejeme inspirativní čtení a skvělý přehled!

Petra Daněčková | petra.daneckova@skaut.cz 
redaktorka interní komunikace

Petr Vaněk - Permi | petr.vanek@skaut.cz 
zpravodaj pro komunikaci a projekty služby společnosti

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 794x

Práce s článkem

2
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu