....

Chyba na stránce: Jak na stezky a další nástroje na kurzu? Mrkni, kde se dozvíš více a získáš stezkovou “krabici”! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4825-jak-na-stezky-a-dalsi-nastroje-na-kurzu-mrkni-kde-se-dozvis-vice-a-ziskas-stezkovou-krabici"

Jak na stezky a další nástroje na kurzu? Mrkni, kde se dozvíš více a získáš stezkovou “krabici”!

Jak na stezky a další nástroje na kurzu? Mrkni, kde se dozvíš více a získáš stezkovou “krabici”!

Jsi lektorem či lektorkou vzdělávacího kurzu? To by na vašem kurzu neměly chybět výchovné nástroje. Aktuálním tématem jsou skautské stezky, které prošly revizí a na podzim vyšly v upravené podobě.

Chcete být v obraze? Nabízíme nyní následující podporu:

Seminář pro vzdělavatele a vzdělavatelky nejen o stezkách

Chceš zjistit, jak o stezkách a dalších nástrojích vzdělávat? Zapiš si do kalendáře: 12. 1. Praha. Společně se se stezkou seznámíme a podíváme se, jak ji do programu kurzu společně s ostatními nástroji zařadit. Prostor bude i na sdílení zkušeností či praktické ukázky aktivit se stezkou.

Soubor Skautská stezka pro oddílové rady pro kurz

Každý kurz může požádat o jeden soubor Skautská stezka pro oddílové rady (tzv. “krabici”). Ten se hodí jak k zařazení do kurzovní knihovničky, tak při přípravě programu o stezkách. Soubor je nejlepší vyzvednout na semináři v Praze. Jiné formy předání jsou možné po předchozí domluvě. V případě zájmu vyplňte tento formulář.

Jaké jsou další možnosti?

Nehodí se vám seminář a přesto chcete stezku a další výchovné nástroje do programu kurzu zařadit? Do nového roku chystáme podklady, které vám s tím pomůžou (předpřipravené programy). Zároveň můžete zkusit některou z nabídek vzdělávání na klíč.

Chceš si stezku prolistovat nebo máš otázky? Mrkněte na web stezka.skaut.cz Pořád nenacházíš co potřebuješ? Napiš na stezka@skaut.cz v případě stezek nebo na odborky@skaut.cz případě odborek nebo na martina.adamcova@skaut.cz .

Pokud nejsou výchovné nástroje Tvou specializací, přepošli prosím tyto informace do vašeho týmu, ať jste v obraze.

za stezkový tým

Martina Adamcová

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1094x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu