....

Chyba na stránce: Už přemýšlíte, jak bude vypadat vaše kolo ZVaS? Přinášíme platné znění disciplín a další doprovodné materiály - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4811-uz-premyslite-jak-bude-vypadat-vase-kolo-zvas-discipliny-a-dalsi-doprovodne-materialy-jsou-jiz-dostupne-na-webu"

Už přemýšlíte, jak bude vypadat vaše kolo ZVaS? Přinášíme platné znění disciplín a další doprovodné materiály

Už přemýšlíte, jak bude vypadat vaše kolo ZVaS? Přinášíme platné znění disciplín a další doprovodné materiály

Po zrevidovaných pravidlech Závodu vlčat a světlušek (viz předchozí článek) přinášíme i znění disciplín, doporučený seznam přírodnin k jedné z disciplín a pomocný metodický materiál osvětlující hlavní změny po revizi. Vaše přípravy se tak mohou naplno rozběhnout!

Děkujeme všem za veškeré připomínky a nápady (na všech skautských webech, Facebooku, Poradní skále 2019 i jinde). S vaší pomocí je tak pro nadcházející ročník ZVaSu připraveno platné znění disciplín, od první pomoci po šetrné chování. Kromě disciplín samotných věnujte pozornost i úvodnímu textu, který vysvětlujte, jak s dokumentem a následnou relizací stanovišť pracovat. K disciplíně „Poznávání přírody“ přikládáme i doporučený seznam přírodnin.

Doprovodný materiál “Posílení zpětné vazby a společného zážitku” je metodický text, který má pomoci pořadatelům uchopit a zapracovat do svých základních, krajských a celostátních kol cíle stanovené v úvodu Pravidel ZVaS. Zejména je v něm soustředěna pozornost na posílení prožitku ze společného setkání a na to, proč a jak podávat zpětnou vazbu.

Webová stránka skautských závodů je místem, kde najdete hezky pohromadě všechny dokumenty, platná pravidla, kontakty i další materiály k závodům. Stránku budeme průběžně doplňovat a přidávat další materiály. Zde také budete přihlašovat své soutěžní šestky, a to pravděpodobně od ledna 2020.

Nebojte se nás kontaktovat s jakýmkoliv dotazem na zvas@skaut.cz nebo se obraťte na koordinátora z Ústředního týmu ZVaS odpovědnému za komunikaci s daným krajem. Rádi Vám poradíme.


Za tým Revize ZVaS
Dana Tarantová - Komtesa, velitelka Ústředního týmu ZVaS
Tomáš Kurc - Šůgr, člen Ústředního týmu ZVaS
Markéta Musilová - Blecha, koordinátorka programových projektů

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1390x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

3 Názory
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu