....

Chyba na stránce: Chceš na půlroční stáž do Kuala Lumpuru? Světová skautská kancelář hledá posily pro oblast IT a oblast partnerství - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4802-chces-na-pulrocni-staz-do-kuala-lumpur"

Chceš na půlroční stáž do Kuala Lumpuru? Světová skautská kancelář hledá posily pro oblast IT a oblast partnerství

Chceš na půlroční stáž do Kuala Lumpuru? Světová skautská kancelář hledá posily pro oblast IT a oblast partnerství

Pokud věříš v sílu skautingu a mladé lidi a rád/a bys pomohl/a posílit skauting po celém světě, můžeš se přihlásit jako člen Světové skautské kanceláře (World Scout Bureau). Vědel/a jsi o této možnosti? Na webových stránkách https://www.scout.org/ se dočteš, jak na to.

Od svého založení v roce 1907 je skauting zkušenost pro miliony mladých lidí, která mění životy. Mnoho skautů se stává aktivními občany a vůdci jak ve svých místních komunitách, tak po celém světě. Mladí lidé, bez ohledu na svůj původ, tu získávají příležitost k růstu, přátelství a službě společnosti. Jako člen Světového skautského úřadu můžeš mít úžasnou příležitost využít své dovednosti při zapojení milionů mladých lidí tím, že budeš celosvětově podporovat skauting a jeho růst.

Vypsané volné pozice

Na svých stránkách úkancelář vypisuje volné pozice. Aktuálně hledá stážisty v oboru digitální a IT servis, veřejná podpora a partnerství, pro Světovou skautskou kancelář v Kuala Lumpur v Malajsii. Aktuální zveřejněné volné pozice najdeš zde. Nebojte se trochu nešťastné formulace v detailu inzerátu. Skutečně se může přihlásit uchazeč odkudkoliv, ne pouze z Malajsie. I letenka je proplacena. Takže směle do toho, jedná se o velký zážitek za malé peníze!

Co je to Světová skautská kancelář?

Je to vlastně vlastně sekretariát hnutí, má kanceláře v osmi zemích (Belgie, Egypt, Keňa, Malajsie, Panama, Filipíny, Švýcarsko a Ukrajina) a je zaměstnavatelem v oblasti rovných příležitostí.  Byla založena roku 1920 v Londýně, v roce 1959 byl přenesena do Ottawy a od r. 1968 sídlí v Ženevě. Služby Světové skautské kanceláře jsou hrazeny z příspěvků národních skautských organizací na základě jejich členství. Další příjmy pocházejí z příspěvků a darů od nadací, spolků, agentur a jednotlivců. Významnou podporu poskytuje Světová skautská nadace. Více o Světové skautské kanceláři si můžete přečíst zde.

Petra Daněčková
redaktorka interní komunikace
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 990x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu