....

Chyba na stránce: Novinky letošní JOTA/JOTI: online rádio a televize! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4728-novinky-letosni-jota-joti-online-radio-a-televize"

Novinky letošní JOTA/JOTI: online rádio a televize!

Novinky letošní JOTA/JOTI: online rádio a televize!

JOTA/JOTI - celosvětové skautské online a rádiové setkání je tu už za 2 týdny. Od 18. do 20. října se díky této akci můžeš snadno setkat se skautkami a skauty ze všech kontinentů. Když si zrovna nebudeš s nikým psát či povídat, můžeš poslouchat JOTI rádio nebo koukat na živé vysílání!

JOTI Rádio:

K poslechu repertoáru střiženého na míru JOTA/JOTI se dostaneš snadno přes web jotiradio.org. Pak už stačí jen kliknout na "Listen" na horní liště v pravo a zaposlouchat se. Kliknutím na modrý kruh v pravém sloupci pak jednoduše upravíš intenzitu zvuku. A ještě něco, rádio už vysílá! :)

Nestačí ti poslech hudby? JOTI Rádio ti toho během akce nabídne mnohem více! Stačí si vybrat z nabídky na horní černé liště. Záložka Schedule tě brzy informuje o programu, záložka WIN tě seznámí s pravidly soutěží, které budou během akce vyhlašovány. Už teď se můžeš v záložce GET INVOLVED inspirovat, co všechno můžeš s oddílem během akce podniknout. Nechybí ani odkaz na IRC chat (návod z loňska zde) nebo Teamspeak (loňský návod zde).

JOTI TV:

Snadno se dostaneš i k vysílání JOTI TV, stačí zadat joti.tv a opět prozkoumat lištu záložek. Ze všeho nejdříve se přihlas na záložce LOGIN stejnými uživatelskými údaji, jako na celou JOTA/JOTI (návod k registraci zde). Pokud ti chybí některé základní údaje v profilu, zobrazí se dialogové okno a údaje budeš muset doplnit. Pak už nezbývá než užít si živé vysílání a další!

Živým vysíláním to rozhodně nekončí! Můžeš si pomyslně posedět v JOTI kavárně při videochatu se skauty z celého světa. Chceš si s nimi posedět i u ohniště? Není problém! Stačí v Digital Campfire nastavit časovou intenzitu odesílání fotografií z webcamery, které spolu s ostatními vytvoří ohromnou koláž.

Do JOTI Rádia a TV můžeš vstoupit také přes základní stránku JOTAJOTI, Welcome Tent.

V případě dotazů napiš na international@skaut.cz

Markéta Byrtusová - koordinátorka mezinárodní spolupráce 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1072x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu