....

Chyba na stránce: Respect rozesílá faktury za pojištění majetku, zkontrolujte kontaktní mail střediska. Sazby pojistného zůstávají na loňské úrovni - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4655-spolecnost-respect-rozesila-rocni-faktury-za-pojisteni-majetku-zkontrolujte-kontaktni-mail-strediska-sazby-pojistneho-zustavaji-zachovany-na-lonske-urovni"

Respect rozesílá faktury za pojištění majetku, zkontrolujte kontaktní mail střediska. Sazby pojistného zůstávají na loňské úrovni

Respect rozesílá faktury za pojištění majetku, zkontrolujte kontaktní mail střediska. Sazby pojistného zůstávají na loňské úrovni

Se zprostředkovatelem pojištění, společností Respect, spolupracujeme v této oblasti dlouhodobě. Již třetím rokem nám zpracovává také rozúčtování pojistného na všech 169 zapojených jednotek s pojištěným majetkem.

Fakturace za aktuální pojistné období 

Faktury za období 1.8.2019 – 31.7.2020 budou hromadně rozeslány dnes v noci (z 29. na 30.8.) na kontaktní maily jednotek dle skautisu. Slouží zároveň jako potvrzení o pojištění, děkujeme za jejich včasnou úhradu.

Přílohou každé faktury je přehled veškerého pojištěného majetku, tedy jednotlivé nemovitosti a souhrnně movitý majetek přihlášený pod jednotkou.

V případě jakýchkoliv nesrovnalostí, otázek či připomínek se nám neváhejte ozvat na kancelar@skaut.cz nebo tel. 774 260 960 (STS).

Cena pojistného

Sazby pojistného zůstávají zachovány na loňské úrovni, včetně všech slev, tedy:

  • U nemovitosti činí roční pojistné přibližně 0,0245 % z její hodnoty (v nové ceně, tj. v částce, za kterou lze v daném místě a čase pojištěnou stavbu znovu postavit).
    Pojistné objektu v hodnotě 2 mil Kč tak například činí 490 Kč. Součástí pojištění nemovitosti je i pojištění uloženého vybavení v hodnotě do 150 tis. Kč
  • Movitý majetek jednotky lze souhrnně pojistit za cenu od 150 Kč.

Pojistné se platí souhrnně jednou ročně. Majetek pojištěný nově během roku je fakturován samostatně Junákem.

 

Další podrobnosti k pojištění majetku, včetně uzavřené smlouvy a pojistných podmínek, naleznete v sekci pojištění.

 

Hlášení pojistné události neodkládejte a ozvěte se nám co nejdříve po jejím vzniku nebo zjištění. V případě vandalských činů, vloupání či krádeže vždy přivolejte na místo Policii ČR.

 

 

Martin Hrouza

Koordinátor dotací a pojištění

martin.hrouza@skaut.cz

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 591x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu