....

Chyba na stránce: Barbora Tichavová (Rozárka) jmenována místostarostkou, Markéra Olišarová (Jóňa) zpravodajkou Výkonné rady, Bořek Slunéčko odchází - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4623-zmeny-ve-slozeni-vykonne-rady"

Barbora Tichavová (Rozárka) jmenována místostarostkou, Markéra Olišarová (Jóňa) zpravodajkou Výkonné rady, Bořek Slunéčko odchází

Barbora Tichavová (Rozárka) jmenována místostarostkou, Markéra Olišarová (Jóňa) zpravodajkou Výkonné rady, Bořek Slunéčko odchází

Náčelnictvo na svém červnovém jednání na návrh starosty schválilo jmenování sestry Barbory Tichavové - Rozárky do funkce místostarostky a sestry Markéty Olišarové - Jóni do funkce zpravodajky pro ústředí.

 

Obě změny proběhly v návaznosti na již dříve avizovaný odchod bratra Bořka Slunéčka, který ze zaměstnanecké i dobrovolnických pozic odchází k 31. 7. 2019. Bratru Slunéčkovi přejeme v jeho dalším osobním i profesním životě vše nejlepší, děkujeme mu za dlouholetou spolupráci, během níž odvedl obrovský kus práce a zanechal velkou stopu nejen v hospodářské agendě, ale i v dalších oblastech, k jejichž rozvoji přispíval svým vhledem a znalostmi.

Ve funkci místostarosty vystřídala bratra Slunéčka sestra Barbora Tichavová - Rozárka, 1. místostarostou je od března letošního roku bratr Petr Vaněk - Permi.

V souvislosti s tím proběhly změny ve struktuře ústředí - došlo k personálnímu posílení ekonomického oddělení, spolupracujeme také s novými dobrovolníky. Vedení ekonomické agendy i ústředí jako celku převzala ses. Markéta Olišarová - Jóňa z pozice zpravodajky pro ústředí. Ve funkci vedoucí Kanceláře ústředí ji nahradila sestra Lída Hobzová.

 

Lenka Šablová
asistentka starosty

 

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1428x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu