....

Chyba na stránce: Fundraising a soběstačnost ve středisku. Na co je dlouhodobě ve středisku potřeba myslet? Co všechno lze získat? Jak s tím začít? - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4307-fundraising-a-sobestacnost-ve-stredisku-na-co-je-dlouhodobe-ve-stredisku-potreba-myslet-co-vsechno-lze-ziskat-jak-s-tim-zacit"

Fundraising a soběstačnost ve středisku. Na co je dlouhodobě ve středisku potřeba myslet? Co všechno lze získat? Jak s tím začít?

Fundraising a soběstačnost ve středisku. Na co je dlouhodobě ve středisku potřeba myslet? Co všechno lze získat? Jak s tím začít?

Středisko ke své bezproblémové činnosti potřebuje i materiální zázemí. Jak velká se hodí finančí rezerva? Jak získat peníze na své vlastní tábořiště? Co všechno s fundraisingem souvisí?

Přečtěte si metodiku k fundriasingu! Je připravena pro úplné začátečníky, kteří o fundraisingu a soběstačnosti střediska přemýšlí a zvažují, jak začít.

Metodiku si můžete stáhnout zde:

Do budoucna plánujeme pokračování plné konkrétních příkladů, jak se střediskům podařilo získat peníze třeba na tábořiště nebo klubovnu.

Pokud budete mít připomínky, nebo podněty, dejte nám vědět na fundraising@skaut.cz. A pokud máte nějaké své úspěchy, nebo se do něčeho pouštíte, budeme také za tuto informaci rádi! Může inspirovat ostatní střediska.

Sdílet informace a inspiraci můžete i na facebooku Zdroje pro skauty.

Hana Bejčková - Karamela

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1236x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Diskuse o článku

1 Názor
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu