....

Chyba na stránce: Ústřední lesní škola 2018 klepe na dveře, zapiš si do diáře 23. – 25. listopad - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4119-ustredni-lesni-skola-2018-klepe-na-dvere-zapis-si-do-diare-23-25-listopadu"

Ústřední lesní škola 2018 klepe na dveře, zapiš si do diáře 23. – 25. listopad

Ústřední lesní škola 2018 klepe na dveře, zapiš si do diáře 23. – 25. listopad

Jak je již tradicí, na konci listopadu (23. – 25. 11.) pořádáme Ústřední lesní školu – setkání skautských vzdělavatelů, výchovných zpravodajů a všech příznivců skautského vzdělávání. Tentokrát se opět podíváme na Kaprálův mlýn nedaleko Brna.

Komu je ÚLŠka určená?
Nezapomeňte, že ÚLŠ je otevřená – zkušeným instruktorům, začínajícím elévům, členům středisek zajímajících se o vzdělávání či těm, které zaujme nějaký z programů.  Otevřeni jsme lesním i nelesním, kvalifikačním i nekvalifikačním kurzům. Akce se můžete zúčastnit na libovolnou dobu, a navíc platíte pouze za stravu.
Prostor bude jak pro propagaci vlastního kurzu, tak pro jejich poznávání.

Na co se letos můžete těšit?
V letošní rozhodovací části se bude řešit poslední fáze revize vůdcovské zkoušky a revize instruktorské kvalifikace. Podklady k hlavním tématům budou zveřejněny začátkem listopadu na webových stránkách.  Vzdělávácí programy vám nabídnout témata GDPR na kurzech, představení přihlašování na akce přes skautIS, jak bude vypadat stezka po revizi a jak předávat na kurzech práci s odborkami nebo Psychická bezpečnost. Prostor dostane také sdílení zkušeností, hledání, jak by si mohli kurzy ČK, VK, IK  koordinovat nabídku a poptávku účastníků či příležitost posedět s přáteli u dobré kávy.
Pokud sami máte nějaké návrhy programů či diskuzních témat, budeme rádi, když nám o nich dáte vědět na email uls@skaut.cz
.

Přihlašování bude spuštěno 15. října na webových stránkách ÚLŠ. Novinky se budou objevovat také na facebookové stránce ÚLŠ nebo FB události.

Věříme ve společné setkání
tým ÚLŠ 2018

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1716x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu