....

Chyba na stránce: Pojďme posílit síť výchovných zpravodajů - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/4015-pojdme-posilit-sit-vychovnych-zpravodaju"

Pojďme posílit síť výchovných zpravodajů

Pojďme posílit síť výchovných zpravodajů

Přicházíme s nabídkou nového semináře, který si klade za cíl zvýšit počet výchovných zpravodajů v jednotlivých regionech a těm stávajícím napomoci k lepšímu uchopení jejich role. Dlouhodobě se snažíme podpořit pomocí rozličných nástrojů pro podporu výchovy práci výchovných zpravodajů na střediscích, okresech i krajích.

Stále jste nenašli vhodného člověka?

Na mnoha místech ale stále nenašli vhodného člověka pro tuto funkci, nezřídka si stěžujete, že si prostě nevíte s uchopením agendy výchovného zpravodaje rady. Proto jsme se rozhodli pro osobní kontakt a nabízíme, že za vámi přijedeme a osobně předáme zájemcům existující know-how. Náplň i délku semináře uzpůsobíme požadavkům jeho pořadatele, záleží na tom, zda by šlo o setkání již zkušených výchovných zpravodajů či seznámení s rolí výchovného pro případné uchazeče o tuto funkci, případně kombinaci obojího.

Kde najdete další informace

V současné době existuje prostor na Křižovatce určený pro výchovné zpravodaje (odkaz ZDE), kde je možné objevit mnoho materiálů pro práci v oblasti výchovy na středisku i na VOJ.

Jednou za dva roky pořádáme Setkání výchovných zpravodajů (SeVýZ), příští se uskuteční na podzim roku 2019. Nyní bychom se chtěli zaměřit na práci v regionech, a tak je možno nás pozvat a my přijedeme a odvedeme seminář přímo ve vašem městě. Ideálním pořadatelem takového setkání je ORJ či KRJ (pro výchovné z podřízených organizačních jednotek).

Veškeré dotazy rádi zodpovíme na emailu michal.bures@skaut.cz

Michal Bureš – Bumerang
koordinátor projektu Podpora výchovných zpravodajů

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 2268x

Práce s článkem

2
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu