....

Chyba na stránce: Kam vyrazit k vodě, za kulturou a zábavou se členskou kartou - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/3884-letni-sezona-se-clenskou-kartou"

Kam vyrazit k vodě, za kulturou a zábavou se členskou kartou

Kam vyrazit k vodě, za kulturou a zábavou se členskou kartou

Jaro je tu, prázdniny za dveřmi a vy se jistě chystáte nejen na tábory, ale také na výlety za zábavou a poznáním. Pojďte se s námi mrknout, kde můžete se Členskou kartou ve variantě EYCA ušetřit! S vaší kartičkou můžete totiž za příznivějších podmínek navštívit spoustu zajímavých míst doma i ve světě a také se výhodně na cestování pojistit.

Slevy na plavecké bazény a aquaparky

Se Členskou kartou Junáka – českého skauta teď můžete v létě navštívit například řadu bazénů a aquaparků. Jupí, koupačka! Stačí si jen vybrat :)

Česká Lípa, ChrudimVodní svět Kolín, Bazén Liberec, Babylon Liberec, Jablonec, Jilemnice, Moravské Budějovice, NěmčičkyPardubice, Pelhřimov, Turnov Maškova zahrada, Turnov VýšinkaÚnanov, Žďár.

Snížené vstupné do zooparků a dinoparků

Slevu můžete využít také hned na řadu zooparků a dinosauřích parků. Držitelé karet EYCA do 26 let mohou využít slevu ze vstupného, takže vzhůru za poznáváním a vzděláváním a u pokladny si s vaší členskou kartou směle řekněte o snížené vstupné!

Levné jízdenky s REGIOJET / STUDENT AGENCY

Sleva 15 % na mezinárodní autobusové jízdenky, 10 % na všechny mezinárodní vlakové jízdenky na trasách Praha–Košice, Praha–Bratislava či Praha–Vídeň (a zpět)*, zlevněné letenky a jazykové pobyty v zahraničí. Dále SA poskytuje slevu 10 % z transakčního poplatku na Au pair v USA a Evropě, slevu 20 % na průvodce a mapy, slevu 1 500 Kč na studijní pobyty v zahraničí v rámci programu High School a 10% slevu z transakčního poplatku za vízum. Detail slevy zde.

* Sleva na lístky je poskytnuta do všech měst na trati za předpokladu, že cestující na dané trase překročí hranice, t. j. z  českého města do slovenského/rakouského nebo naopak.

Snížené vstupné na památky ve správě NPÚ

Neváhejte také navštívit velké množství nemovitých památek, které spravuje Národní památkový ústav (NPÚ). Jedná se o různé kulturně-historické objekty v majetku státu, z nichž většina je přístupná veřejnosti. Držitelé karet EYCA do 26 let mohou využít slevu ze vstupného 30%, takže vzhůru za poznáváním a vzděláváním a u pokladny si s vaší členskou kartou směle řekněte o snížené vstupné!

Příklady památek:
  • Hrady a zámky: Švihov, přes Karlštejn, Český Šternberk, Hluboká, Jindřichův Hradec, Náměšť nad Oslavou, Pernštejn, Lednicko-valtický areál
  • Klášterní areály: Plasy, Kladruby u Stříbra, Zlatá Koruna a další
  • Památky lidové architektury: Hamousův statek ve Zbečně, skanzeny v Zubrnicích, Příkazích či na Veselém Kopci
  • Průmyslové památky: Důl Michal v Ostravě

Letvné ubytování v Praze

Máte-li ve svých plánech již nějaký čas návštěvu Prahy a jen jste tak nějak nevěděli, kde složit hlavu, možná vám v tomto ohledu můžeme pomoci. Po dohodě s ubytovacími zařízeními ČVUT STUDENTHOSTEL je vám totiž během celého roku k dispozici výhodnější tarif (150 Kč/noc) v rámci Hostelu Strahov. A navíc během letních prázdnin platí studentská cena i v dalších hostelových ubytovacích zařízeních ČVUT.

Nejžhavější výběr evropských slev

Doprava, ubytování, občerstvení, muzea, hrady, zábavní parky, festivaly, zde všude můžete uplatnit vaši kartu EYCA a výrazně ušetřit a to po celé Evropě! Podívejte se na seznam těch nejzajímavějších letních evropských slev na stránkách EYCA.

Cestovní pojištění

Držitelé karet EYCA mají možnost pořídit si nejvýhodnější celoroční cestovní pojištění v ČR, a to již od 190 Kč. Toto cestovní pojištění nabízí české zastoupení slovenské pojišťovny Union, která na Slovensku několikrát získala ocenění za nejlepší pojišťovnu roku. Kromě nižší ceny a lepšího plnění se dá toto pojištění sjednat kompletně online, takže nemusíte chodit nikam na pobočku a pojištění si můžete uzavřít odkudkoliv (tedy klidně i přímo ze zahraničí, pokud to nestihnete nebo zapomenete udělat do odjezdu).

Jak získat členskou kartu?

Oddíly a střediska mohou členskou kartu objednat svým členům v rámci registrace. Platí tři roky, takže přiobjednat je potřeba pouze letošním nováčkům, nebo těm, kdo kartu loni neobjednali. V maličké členské kartě se skrývá velká síla. Se skautskou průkazkou (s EYCA rozšířením) můžete čerpat hromadu slev na všechno možné od vstupenek na kulturní, sportovní nebo zábavní akce až po slevy na zboží všeho druhu včetně toho skautského z JUNu.

Co je to EYCA karta

Pokud vlastníte členskou kartu, kterou lze objednat v rámci registrace, je vám zároveň méně než 30 let, získáváte automaticky výhodné EYCA rozšíření. Jedná se o takzvanou Evropskou kartu mládeže (European Youth Card), která je nejrozšířenější slevovou kartou pro mladé v Evropě. Lze na ni čerpat obrovské množství slev a výhod, například pořídit si výhodné cestovní pojištění. Členská karta je ale pěkným skautským artefaktem už sama o sobě.


Přehled základních informací o členské kartě: skaut.cz/karta
Sledujte EYCA kartu na FB: facebook.com/eyca.cz
Další EYCA výhody a slevy můžete dohledat na: eyca.cz
Jak si kartu objednat: návod k objednání karty

Máte tipy na výhody a slevy, které ještě EYCA nemá v nabídce? Pak můžete bapsat přímo do EYCA na: info@eyca.cz nebo zavolat na: (+420) 211 222 866.

Za TDC
Petra Daněčková
redaktorka interní komunikace

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1843x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu