....

Chyba na stránce: Pořiďte si na podzim skautské drobnosti pro radost a na rozdávání - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/3485-poridte-si-na-podzim-skautske-drobnosti-pro-radost"

Pořiďte si na podzim skautské drobnosti pro radost a na rozdávání

Pořiďte si na podzim skautské drobnosti pro radost a na rozdávání

Připravili jsme pro vás několik novinek, které odlehčí váš skautský vizuální styl. Pokud nejste zrovna fanoušky luxusních předmětů, tyhle doplňky vás určitě osloví. Jsou za pár kaček a dá se s nimi užít spousta legrace.

Brýle ve čtyřech barvách duhy 

První novinkou jsou plastové sluneční brýle se skautským potiskem na obou nožičkách. Nečekejte žádnou omračující kvalitu ;) Tyhle brýle jsou ideální pro zábavu, jako skautský dárek na rozdávání na různých akcích, či jako odměny v soutěžích. Vaše oči ovšem ochrání bez chyby, mají filtr UV400. Na výběr máte čtyři barevné varianty: modrá, červená, fialová a zelená.

Skautské brýle

Píšťalky skautské...malé ale hlasité!

Tohle tu vyloženě chybělo. Malá, lehká, ale výkonná píšťalka se skautským potiskem. Ideální propagační předmět do soutěží a na rozdávání. Píšťalka je ve formě přívěsku, takže se dá nosit kdekoliv. Bude se pěkně vyjímat na konci šňůrky (a při zasunutí do kapsy neutvoří na kroji obrovskou bouli), nebo se dá pověsit na libovolné poutko či klíče. Tuhle pěknou maličkost seženete v našem skautském obchodě jen za 25 kaček, v barvě červené a modré.

 

Univerzální karabinka se vždycky hodí

Poslední novinkou, kterou pro vás TDC na skautském obchodě připravilo, je modrá karabina (klíčenka) s páskem a kroužkem. Skautský potisk má z obou stran textilního pásku. Je to praktická věcička, která se hodí pro každodenní užití, unese co budete potřebovat a vaši peněženku ulehčí také jen o 45 korun.

 

A co máme pro vás dál?

Tímto výčtem nekončíme. Podívejte se na celou nabídku propagačních předmětů, kterou najdete na skautském obchodě skaut.cz/obchod. A připravujeme pro vás spoustu dalších věcí. V příštím článku představíme nové kalendáříky a přání na Betlémské světlo. Mezi nejoblíbenějšími produkty právě letí Leták pro rodiče ve formě leporela, Rádcovský zápisník, či Skautské odborky.

Za TDC
Petra Daněčková (Peťule)
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1395x

Práce s článkem

3
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu