....

Chyba na stránce: Se členskou kartou máte slevu na vstupném na výstavu Hry a hlavolamy - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/3429-se-clenskou-kartou-mate-slevu-pro-oddily-na-vystavu-hry-a-hlavolamy"

Se členskou kartou máte slevu na vstupném na výstavu Hry a hlavolamy

Se členskou kartou máte slevu na vstupném na výstavu Hry a hlavolamy

Čtyři dny plné her a hlavolamů na Novoměstské radnici v Praze, od 13. do 16. září 2017, si můžete užít se slevou. Slevy jsou připraveny jak pro jednotlivé držitele členských karet, tak pro skupiny, skautské družiny a oddíly.

23. Herní výstava Hry a hlavolamy

Oblíbená výstava určená nejen pro děti, ale pro všechny fanoušky hádanek, hlavolamů a deskových her se bude v centru Prahy konat 13. – 16. září na Novoměstské radnici v Praze.
www.hryahlavolamy.cz/vystava. K vidění i vyzkoušení budou nejrůznější hlavolamy a deskové hry od předních českých výrobců a distributorů. V prostorné herně v historických prostorách Novoměstské radnice na Karlově náměstí tak budou mít návštěvníci možnost si všechny hry vyzkoušet, s pravidly a výběrem hry poradí herní instruktoři.

Připravena je i řada doprovodných programů jako jsou turnaje v piškvorkách, kvíz o ceny nebo science show v podání brněnského VIDA centra. Výstava je otevřena ve středu a čtvrtek od 8 do 18 hodin, v pátek je v rámci podvečerního programu hlavolamový workshop pro veřejnost (do 20 hodin), v sobotu je otebvřeno od 10 do 18 hodin.

Dospělá vstupenka stojí 90 Kč, snížené vstupné je 60Kč (děti do 15 let a držitelé členské karty ve variantě EYCA), rodinná vtupenka 190 Kč. 

Slevy pro skupiny

Všední dny (13. - 15. 9.)
Od 14 hodin je skupinové vstupné (min 10 osob) po předchozí registraci 30 Kč/os, z toho 2 osoby zdarma.  Hlavolamový workshop za cenu 20 Kč/os (min 15 osob). 

Sobota (16. 9. 2017) 
Celý den je skupinové vstupné (min 10 osob) 60 Kč/os, z toho 2 osoby zdarma.

Informace o slevách pro skautské oddíly najdete také zde na stránkách EYCA. Svůj záměr přijít na výstavu sdělte předem e-mailem na vystava@hryahlavolamy.cz nebo pomocí formuláře.

Jak získat členskou kartu?

Oddíly a střediska mohou členskou kartu objednat svým členům v rámci registrace. Platí tři roky, takže přiobjednat je potřeba pouze letošním nováčkům, nebo těm, kdo kartu loni neobjednali. V maličké členské kartě se skrývá velká síla. Se skautskou průkazkou (s EYCA rozšířením) můžete čerpat hromadu slev na všechno možné od vstupenek na kulturní, sportovní nebo zábavní akce až po slevy na zboží všeho druhu včetně toho skautského z JUNu.

Co je to EYCA karta

Pokud vlastníte členskou kartu, kterou lze objednat v rámci registrace, je vám zároveň méně než 30 let, získáváte automaticky výhodné EYCA rozšíření. Jedná se o takzvanou Evropskou kartu mládeže (European Youth Card), která je nejrozšířenější slevovou kartou pro mladé v Evropě. Lze na ni čerpat obrovské množství slev a výhod, například pořídit si výhodné cestovní pojištění nebo si koupit levnější In Kartu Českých drah. Členská karta je ale pěkným skautským artefaktem už sama o sobě.

Za TDC 
Petra Daněčková
redaktorka interní komunikace


Přehled základních informací o členské kartě: skaut.cz/karta
Sledujte EYCA kartu na FB: facebook.com/eyca.cz
Další EYCA výhody a slevy můžete dohledat na: eyca.cz
Jak si kartu objednat: návod k objednání karty.
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1337x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

6 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu