....

Chyba na stránce: Přidej se do týmu celostátního setkání vedoucích skautů a skautek - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/3334-celostatni-setkani-vedoucich-skautu-a-skautek"

Přidej se do týmu celostátního setkání vedoucích skautů a skautek

Přidej se do týmu celostátního setkání vedoucích skautů a skautek

Skabor uvádí: Tak trochu jiné celostátní setkání vedoucích. Pro vedení výchovné kategorie skautů a skautek. Pro týmy. V přírodě. Sdílení, vzdělávání, zážitek, tak trochu za odměnu. Říkáš, bezva - to tu chybělo? Připravuj je s námi!

Skabor (odbor pro výchovu skautů a skautek) hledá šéfa a spolupracovníky pro víkendové setkání vedoucích pro skautský věk. Máme vizi, zadání, domluvené tábořiště a termín 25. - 27. 5. 2018 (možno měnit), kontakty na odbory, pracovní skupiny a potenciální lektory.
Vhodné pro jednotlivce nebo týmy (kurzů).

Proč...

  • pro vedení od výchovné kategorie skautů a skautek? Protože bude prostor program setkání zúžit na témata pro vedení skautského věku. Jako např. podpora rádců, družinový systém, „teenage" trendy, nástroje pro skautský věk a další.
  • pro týmy? Protože ve dvou se to lépe táhne... Protože budete moct diskutovat a pracovat na tom, co vás v oddíle trápí v týmu a po návratu z akce se vám budou lépe zapojovat nové myšlenky do oddílového životaběhu. Protože strávíte čas spolu jinak než prací pro ostatní.
  • v přírodě? Protože skautský věk je o pobytu v přírodě. Protože pobyt v přírodě je jedním z prvků skautské metody. Protože sdílený čas pro táboření je fajn. A protože o tom nechceme jen mluvit.

V případě zájmu se prosím ozvi na skabor@skaut.cz. Do předmětu zadej Celostátní setkání a napiš stručně, čím bys chtěl přispět, případně jaká role by Ti byla blízká a proč. My se ozveme nazpět.

Schůzka k setkání se bude konat v návaznosti na možnosti zájemců v měsíci září.

Za Skabor Denisa Sochorcová,
koordinátorka programové oblasti
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 4803x

Práce s článkem

5
kladných hlasů

Diskuse o článku

1 Názor
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu