....

Chyba na stránce: Mrkněte na Rádce skautské družiny v novém vydání - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/2844-kniha-radce-skautske-druziny-v-novem-vydani"

Mrkněte na Rádce skautské družiny v novém vydání

Mrkněte na Rádce skautské družiny v novém vydání

Každému rádci nebo rádkyni se občas stane, že zrovna nepřichází dostatek inspirace. Lámete si hlavu s programem na příští schůzku, nebo si nevíte rady s organizací výpravy? Představujeme řešení, které můžete mít po ruce.

Knížka Rádce skautské družiny vychází už potřetí, tentokrát v pěkném, zbrusu novém kabátu. Je určená rádcům, rádkyním a vlastně všem skautům a skautkám, kteří chtějí pomoci s fungováním družiny.Rádce skautské družiny

Pečlivě zpracovaný celoroční program

Někdy je toho na jednoho člověka až moc. Vést skautskou družinu je krásná a záslužná práce, je to ale také odpovědný a náročný úkol! V knížce Rádce skautské družiny najdete pečlivě zpracovaný celoroční program schůzek v klubovně a výprav do přírody, doplněný spoustou skvělých rad a návodů. Skautský spisovatel Miloš Zapletal s vámi v knížce sdílí mnohaleté zkušenosti, hry, rukodělky, nápady a podněty k zajímavým akcím, program úspěšných družinovek, vycházek i výprav.

Pomoc při vedení družiny

Co o knížce říkají recenze: "Má nejčastěji užívaná kniha. Při vedení oddílu jsem do ní stále nahlížel. Jsou zde nápady pro družinu i oddíl na celý rok. Jednotlivé kapitoly - měsíce - nabízí nejrůznější činnosti venku i v klubovně."

Pečlivá příprava programu se určitě vyplatí. Nejlepší odměnou vám pak bude vaše družina, která se bude vracet z klubovny nebo z lesů nadšená, veselá a cestou domů si bude povídat o tom, co dělat příště a kam se společně vydat na další výpravu!

Jaké jsou vaše zkušenosti?

Co si o knize myslíte? Používáte ji právě teď, nebo se na ni pamatujete z minulých let? Jak jsou na tom vaši rádci, ocenili by metodického pomocníka?

Pokud jste se právě rozhodli, že knížku nutně potřebujete, můžete ji rovnou objednat na: obchod.skaut.cz

 


TIP: Kupte svým rádkyním a rádcům Rádce skautské družiny k Vánocům. Darujete jim tak něco pěkného i užitečného. Navíc je posunete zase o kousek dál :-)


 
Petra Daněčková (Peťule)
Redaktorka interní komunikace

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 3301x

Práce s článkem

3
kladných hlasů

Diskuse o článku

2 Názory
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu