....

Chyba na stránce: Spustili jsme prodej věciček v novém stylu. A je to jen začátek! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/2632-spustili-jsme-prodej-vecicek-v-novem-stylu-a-je-to-jen-zacatek"

Spustili jsme prodej věciček v novém stylu. A je to jen začátek!

Spustili jsme prodej věciček v novém stylu. A je to jen začátek!

Vychutnejte si jednu z největších obměn skautských propagačních materiálů, která je realizována v souvislosti se zaváděním nového vizuálního stylu. Kupujte si první přírůstky, které jsou k dostání v eshopu: placky, propisky, razítka nebo si objednejte propagační plachty. Brzy pro vás budeme mít také aktualizovanou edici skautských kožených peněženek (na své si přijdou tentokrát i dámy) a fungl novou edici skautských pásků v kombinaci dřeva a kůže. Chystáme také plakáty nebo textil.  

Razítko nového loga v bramborovém tvaru

Razítko je praktická identifikační vychytávka pro dospělé a jednoduchá hračka, která neomrzí, pro děti. Orazítkujte si ve skautském stylu dopisní papíry pro oficiální korespondenci, stezky, bloky, tváře, čela, ruce... :)

Kupte si razítko
Cena: 50 Kč

Pastelové placky s logem

 

Nová placková série je založená především na čisté kombinaci nového loga a různých barevných kombinací k němu. Celý set je pak okořeněn plackou s barevným nápisem SKAUT (s použitím nového písma) a plackou se skautským šátkem

Kupte si placky
Cena 15 Kč

Barevné propisovačky

 

Mějte vždy při ruce pero, hodí se to. Obzvláště když je skautské, a když si dokonce můžete vybrat svou oblíbenou barvu. Nebo třeba všechny, ať to můžete střídat? :)  A navíc si můžete vybrat také ze dvou provedení. Jednak jsou to plastová pera, jednak kovová pera s laserem gravírovaným skautským logem (případně logem a názvem organizace). Druhá jmenovaná kategorie per se obzvláště hodí pro partnery, sponzory, rodiče nebo činovníky.

Kupte si pera
Cena 15 Kč za plastová, 40 Kč za kovová

PVC propagační plachty

Objednejte si u nás výrobu skautské PVC propagační plachty s novým logem. Rozměr čtvercových plachet je metr x metr, rozměr podélných plachet je 240 cm x 90 cm. Plachty si objednávejte přímo na emailu tdc@skaut.cz Vyřešíme s vámi barevné ladění, cenu výroby i vámi navržené úpravy. To znamená, že si můžete pořídit univerzální plachty viz náhled nebo nám zadat výrobu podle vašich vlastních zadání, co se týče barev a textů. 

Skautské kožené peněženky, tentorkát i pro dámy

Opět jsme navázali spolupráci s českou koženou dílnou Brašnářství Tlustý a připravili pro vás novou sérii skautských peněženek. Dvě klasické pánské peněženky v hnědé a černé barvě zůstávají, akorát aktualizujeme ražbu - skautský znak nahradí nové logo. Nově ale přibyde kapesní dámská peněženka v červené nebo modré kůži :)

Kožené opasky se skautskou dřevěnou sponou

 

Opět vkročujeme do neprobádaných vod a velmi záhy vám nabídneme skautské kožené opasky s dřevěnou sponou, které dominuje nové logo. Těšte se!

Další novinky jsou ve frontě

V průběhu léta přibydou další předměty a materiály - tašky, letáky, plakáty nebo brožury pro rodiče. Krom toho představíme práci s programem Canva, do kterého nahrajeme desítky předpřipravených šablon, abyste si mohli s jejich využitím vytvářet své vlastní personalizované profi propagační materiály (hlavně tiskoviny a textil), jak se vám bude líbit a jak zrovna budete potřebovat. Pokrok je v tom, že si budete moci přizpůsobovat návrhy na míru, ale zároveň pro vás bude hračka udržet vysokou štábní kulturu grafických výstupů.

Za TDC
Tomáš Vovsík

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 6710x

Práce s článkem

3
kladných hlasů

Diskuse o článku

8 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu