....

Chyba na stránce: Výchovní zpravodajové, začtěte se - popis vaší činnosti je tu! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/2486-vychovni-zpravodajove-zactete-se-popis-cinnosti-je-tu"

Výchovní zpravodajové, začtěte se - popis vaší činnosti je tu!

Výchovní zpravodajové, začtěte se - popis vaší činnosti je tu!

Nebylo vám nikdy úplně jasné, co je úkolem výchovného zpravodaje a jak vám může být nápomocen? Stáhněte si dokument níže a inspirujte se. 

 
 
Dokument „Popis činnosti výchovného zpravodaje” shrnuje oblasti, kterým by se výchovný zpravodaj měl věnovat. Věříme, že bude inspirací jak pro nováčky, tak pro zavedené výchovné zpravodaje. Najdete v něm, kam by měly mířit první kroky výchovného zpravodaje, jak nejlépe podpořit vůdce oddílů a na co se zaměřit v oblasti vzdělávání a vlastního seberozvoje. Tentokrát se věnujeme střediskovému výchovnému zpravodaji, ale dokument pro okresní a krajské výchovné na sebe nenechá dlouho čekat.

Na konkrétní náměty, rady a tipy z praxe se můžete těšit v metodice, která na popis činnosti úzce navazuje a bude řešit jeho vybrané body. Metodiku pro vás právě tvoříme a postupně ji budeme uveřejňovat na křižovatce.

Nováčci v roli výchovného zpravodaje, nelamte si hlavu tím, že je toho na vás hodně. Nikdo od vás neočekává, že zvládnete vše. Berte náš dokument jako vodítko a vyberte si z něj body, které jsou důležité pro vaše středisko.

Velké díky všem z vás, kteří se zapojili do připomínkování tohoto dokumentu. Ocenili jsme vaše připomínky a pohledy z praxe a mnohé z nich najdete v dokumentu zapracované.

A jedna dobrá zpráva na závěr - již brzy na Křižovatce vznikne speciální sekce pro výchovné zpravodaje, kde najdete všechny vznikající dokumenty pěkně pohromadě. Máte se na co těšit!

Zapojte se do přípravy metodiky! 

Chcete se zapojit do psaní metodiky pro výchovné zpravodaje nebo okomentovat popis činnosti? Ozvěte se mailem Táně, koordinátorce výchovných zpravodajů.

Táňa Ondrašíková - koordinátorka výchovných zpravodajů
tana.ondrasikova@skaut.cz

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 2137x

Práce s článkem

8
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

2 Názory
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu