....

Chyba na stránce: Podzimní možnost objednat členské karty Junáka do 15. 10. - pro nováčky nebo duplikáty za ztracené - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/2105-objednavejte-v-oddile-clenske-karty-junaka-do-27-zari-s-rozsirenim-eyca-nyni-ziskate-slevu-na-cestovani-vlakem-2"

Podzimní možnost objednat členské karty Junáka do 15. 10. - pro nováčky nebo duplikáty za ztracené

Podzimní možnost objednat členské karty Junáka do 15. 10. - pro nováčky nebo duplikáty za ztracené

S rozšířením EYCA, které ke členské kartě Junáka automaticky získávají osoby pod 30 let, lze čerpat obrovské množství slev a výhod, například pořídit si výhodné cestovní pojištění nebo si koupit levnější In Kartu Českých drah. Členská karta Junáka je ale pěkným skautským artefaktem už sama o sobě. Pokud potřebujete karty pro někoho doobjednat, učiňte tak do 15. října.

Až budete data o nováčcích zanášet do skautISu, objednejte jim rovnou také členskou kartu

Podle nových Stanov se osoba stává členem Junáka až ve chvíli, kdy ji vedoucí jednotky (nebo jím pověřená osoba) zapíše do seznamu členů ve skautském informačním systému (skautIS). Pokud tedy budete přijímat do svého oddílu nové členy, prací se skautISem se nevyhnete. Když už ale v systému budete, využijte tuto příležitost k objednání členské karty. Stojí to za to!

Pro nadcházející rozesílku je možné objednávat karty do 15. října! Na konci října pak dojde k distribuci karet.

> skaut.cz/karta <

Návod na objednání karty a na co si dát pozor

Objednejte kartu sobě, stávajícím nebo nově registrovaným členům podle následujícího NÁVODU. Dejte si však obzvláště pozor na následující procedury, které jsou náchylné k chybám z nepozornosti nebo opomenutí:

  • zkontrolujte si správnost údajů, nechcete přeci vytisknout někomu kartu se špatným jménem nebo s překlepem
  • ověřte dostečnou kvalitu fotografie, aby dotyčný nebo dotyčná vypadali na fotce dobře, aby nebyla fotografie příliš tmavá, na nevhodném pozadí, aby byl člověk rozpoznatelný umérně své podobě atd.

Ceny: Když objednáte Členské karty Junáka všem lidem v oddílu v rámci registrace, vyjde jedna na 18 Kč. Pokud je objednáte jen někomu, stojí 24 Kč. Mimo registraci (teď) pořídíte kartu za 45 Kč.

Přečtěte si o slevách a výhodách karty, KLIKNĚTE ZDE.


TIP: Cestujete rádi vlakem a chcete platit méně za jízdenky? Pak by vás mohl zajímat také článek:
Na prázdniny za levno. Kupujte vlakové jízdenky se slevou díky spolupráci ČRDM s Českými drahami


Levné cestovní pojištění a další výhody EYCA rozšíření

Mějte celoroční cestovní pojištění za stejnou cenu, za jakou vás pojistí klasické cestovní pojišťovny jen na několik málo dní. Všichni, kteří mají Členskou kartu Junáka s logem EYCA si mohou pořídit celoroční pojištění u Union pojišťovny jen za 190 Kč. Exkluzivní cestovní pojištění lze využít při cestách na celém světě plných 365 dní, maximálně však do konce platnosti karty.

Při tvorbě tohoto pojištění byl hlavní důraz kladen na co nejdostupnější cenu, ale nikoliv na úkor výhodných podmínek. Existuje totiž možnost navolit si typ pojištění dle vašich představ a potřeb.

Více v článku: Roční cestovní pojištění za méně než 2 Kč denně mohou využít držitelé Členské karty Junáka s logem EYCA

Další EYCA výhody a slevy můžete dohledat na: www.eyca.cz


Za TDC
Míša Čakrtová - Střízlík

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1167x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu