....

Chyba na stránce: Přehrajte si přímo zde záznam Skautské vize s Tomášem Pojarem, bývalým velvyslancem v Izraeli - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/1561-skautska-vize-live"

Přehrajte si přímo zde záznam Skautské vize s Tomášem Pojarem, bývalým velvyslancem v Izraeli

Přehrajte si přímo zde záznam Skautské vize s Tomášem Pojarem, bývalým velvyslancem v Izraeli

Skautskému institutu se zadařilo v poslední době hned dvojnásobně. Nejen že pro skauting získal jedinečný prostor v historickém domě přímo na Staroměstském náměstí, ale navíc odtud také poprvé vysílal v přímém přenosu! Takhle se spojuje klasika s modernou, dámy a pánové. Pokud jste se ale nemohli dostavit osobně a nestihli jste ani přímý přenos, můžete si besedu s Tomášem Pojarem, bývalým velvyslancem v Izraeli, pustit alespoň ze záznamu.

Pár slov o hostu

Tomáš Pojar je český diplomat, bývalý český velvyslanec v Izraeli. Od roku 1995 působil v nevládní humanitární organizace Člověk v tísni, kde se stal o dva roky později ředitelem. V organizaci působil až do roku 2005, kdy začal působit na českém ministerstvu zahraničních věcí, kde zastával funkci náměstka pro dvoustranné vztahy a 1. náměstka pro bezpečnostní otázky, záležitosti EU a bilaterální vztahy s evropskými státy.

Vystudoval politologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy a je členem Občanské demokratické strany. Je ženatý a s manželkou Martinou má děti Eduarda, Rachel a Eliáše. Jeho otec PhDr. Miloš Pojar byl po roce 1989 prvním československým velvyslancem v Izraeli.

Zdroj: wiki

Co jsou Skautské vize?

Skautské vize jsou seriálem rozhovorů se zajímavými osobnostmi, které prošly skautingem. Rozhovory, které vede Miloš Říha - Šípek, se mimo jiné točí kolem budoucnosti Junáka. Mezi hosty se již vystřídali například Karel Schwarzenberg, Tomáš Hanák či Šimon Pánek a část rozhovorů již byla i publikována v knize Skautské vize (tu můžete získat zde: skaut.cz/obchod).

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1164x

Práce s článkem

3
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

2 Názory
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu